Waarom Zwijsen

  • Zwijsen is dé specialist in leren
  • Bekend van de basisschool
  • Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Betalen zoals jij dat wilt

Thuis oefenen: waarom?

Op school leert je kind lezen, schrijven, rekenen en ontwikkelt het sociale vaardigheden. Dit zijn dé basisvaardigheden voor een succesvolle schoolloopbaan. Maar soms is oefenen op school niet genoeg en heeft je kind thuis extra hulp of oefentijd nodig.

Of je kind kan juist wel wat extra uitdaging gebruiken. Uit onderzoek blijkt dat het thuis inzetten van educatieve materialen, een enorm positieve invloed heeft op de leerresultaten in de klas. Met de thuis oefenen producten van Zwijsen leert je kind spelenderwijs op het gebied van taal & lezen, rekenen, schrijven en sociale vaardigheden.

Verantwoord thuis oefenen
Met onze thuis oefenen producten kan je kind op een verantwoorde wijze na school aan de slag. Bijvoorbeeld met het leren lezen, rekenen, schrijven of tekenen. Het meeste oefenmateriaal voor thuis sluit aan bij didactiek waar op school mee wordt gewerkt. Als de school van je kind niet met onze methoden werkt, dan is dat geen enkel probleem. De materialen zijn didactisch zo verantwoord dat je ze ook naast andere lesmethoden kunt inzetten.

Bijvoorbeeld: Tafels leren met Dolfje Weerwolfje
Sem (7) en Keimpe (8) spelen het spel Tafels leren met Dolfje Weerwolfje. Wie kent het beste de tafels van 1 t/m 10? Wie heeft als eerste zijn kaart vol? Door de vrolijke illustraties van Dolfje Weerwolfje is het leren van tafels een leuk spel!

Oefenen is leuk
Zelfvertrouwen is bij het leren een belangrijke basis voor het leveren van goede prestaties. Door thuis te oefenen, krijgt je kind meer zelfvertrouwen waardoor het leren op school zal verbeteren, óók in toets situaties. Het is van belang dat je kind plezier in leren ontdekt én behoudt. Doordat de thuis oefenen producten op een speelse manier zijn vormgegeven en gebaseerd zijn op bekende karakters als Woezel & Pip, Pompom en Dolfje Weerwolfje, heeft je kind niet het idee dat hij huiswerk maakt. Spelenderwijs leert je kind thuis de stof van school.

Bekijk al onze producten voor thuis oefenen!