Uk & Puk

Uk & Puk

totaalprogramma voor kindercentra
www.ukpuk.nl

Uk & Puk is een nieuwe uitgave voor kindercentra. Met activiteiten voor kinderen van 0 tot 4 jaar, in horizontale én verticale groepen. Uk & Puk is niet moeilijk, wel doordacht. Speels, verrassend en heel natuurlijk stimuleert u de brede ontwikkeling van baby's, dreumesen en peuters.

Uk & Puk in het kort

  • unieke uitgave voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • het complete spelen, ontdekken en groeien
  • voor horizontale en verticale groepen
  • met praktische leidstervaardigheden
  • doorgaande ontwikkelingslijn naar de basisschool

Voor baby’s, dreumesen en peuters

De organisatie van Uk & Puk is flexibel en compact. De activiteiten zijn geschikt voor baby's (0 - 1,5 jaar), dreumesen (1,5 tot 2,5 jaar) en peuters (2,5 tot 4 jaar). Uk & Puk daagt ukken uit de wereld te ontdekken en nieuwe vaardigheden op te doen. Niet door lesjes te leren, maar gewoon door lekker te spelen.

Van taal tot motoriek

Uk & Puk is een totaalprogramma. De activiteiten stimuleren spraak en taal, sociaal-emotionele vaardigheden, de eerste rekenprikkels en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Zo werkt Uk & Puk werkt doelgericht aan de doorgaande ontwikkelingslijnen voor kinderen van 0 - 4 jaar.

10 speelse thema's

Uk & Puk werkt met 10 speelse thema's. Ze variëren van 'Eet smakelijk!' en 'Wat heb jij aan vandaag?' tot 'Knuffels' en 'Hatsjoe!'. Elk thema biedt activiteiten voor ongeveer 6 weken. Al die activiteiten passen in het normale dagritme van een kindercentrum. U begeleidt kinderen in de grote groep, in kleine groepjes of individueel.

Kleurrijke materialen

Uk & Puk biedt een overzichtelijk pakket materialen. Een hoofdrol is weggelegd voor handpop Puk. Ook knieboeken en een kijkboek maken deel uit van het pakket. Dankzij de praktische gebruikswijzer en activiteitenkaternen kunt u direct aan de slag. Met de praktische leidstervaardigheden stimuleert u de ontwikkeling van kinderen gericht.

Uk & Puk is er ook voor de Vlaamse onderwijsmarkt.
Bekijk de informatie

 

 

Deel met anderen