Breng leren tot leven

Uitgeverij Zwijsen is al meer dan 170 jaar een toonaangevende uitgever in het basisonderwijs. Onze educatieve uitgaven, lesmethodes en producten voor thuis ondersteunen kinderen in een doorgaande lijn bij het ontdekken van de wereld. 

Leermiddelen

Aanvankelijk lezen
Groep 3

Veilig leren lezen

Ruim 4400 basisscholen gebruiken Veilig leren lezen kim-versie om kinderen te leren lezen in groep 3. De vernieuwde didactiek zorgt voor nóg betere leesprestaties.
Bekijk de lesmethode
Voortgezet lezen
Groep 4 t/m 8

Estafette

Hiermee krijg én houd je kinderen aan het lezen. Estafette editie 3 biedt technisch en begrijpend lezen in samenhang aan. En dat in groep 4 t/m 8.
Bekijk de lesmethode
Extra materiaal
Groep 3 t/m 8

Rekentijger

Werk jij aan rekenexcellentie (Cito I)? Rekentijger biedt verdiepingsstof voor de snellere rekenaars in groep 3 t/m 8.
Bekijk extra materiaal

Nieuwe kinderboeken in onze webshop

dag juf!

Hee, ik lees!
AVI: 
START
Jolanda Horsten
0

bul is boos

AVI strips
AVI: 
START
Daniëlle Schothorst
0

Calamity Jane

AVI strips
AVI: 
E5
Robbert Damen
0

Onmogelijk Spel

Lees je digiwijs
AVI: 
E5
Marcel van Driel
0

Nieuwe spelletjes

tel en beweeg

Uk & Puk
leeftijd: 3 - 5
Zwijsen Uitgeverij
5

Zomerlezen

Voorkom de zomerdip met onze zomerleesboekjes voor (na) groep 3 en 4. Met gratis downloads! Voor de leerkracht hebben we bovendien een heel draaiboek Zomerlezen, plus digibordles!

Je kind leert lezen

Zit jouw kind (binnenkort) in groep 3? Geef je kind dan een spel van Veilig leren lezen kado. Spelen en oefenen met lezen, op een manier die 100% aansluit bij school! 

Laat je inspireren

31-07-2020

Leesachterstand? Maak gebruik van subsidie!

De maanden thuisonderwijs als gevolg van het coronavirus hebben bij een aantal leerlingen voor een leerachterstand gezorgd. De overheid wil hier iets aan doen en biedt een subsidieregeling aan om leerachterstanden weg te werken.Lees meer
02-07-2020

Top 10 zomerse boeken en spellen voor je kind

Het zonnetje lekker op je huid, een zacht briesje over je gezicht en je kind dat vrolijk naast je leest of speelt in de tuin… Dat klinkt als een perfecte vakantiedag! Voor dit soort dagen die gekoesterd mogen worden, heeft Zwijsen de populairste zomerse boeken en spellen op een rijtje gezet om samen van te genieten. Lees meer