Bestel hier het Sinterklaasjournaal-lespakket!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de officiële pagina van het Sinterklaasjournaal-lespakket. Want ook al duurt het nog even voordat de Sint met zijn gevolg in Nederland aankomt, het lespakket is nú al te bestellen.

Er is een lespakket voor groep 1-2 en voor groep 3-4. De inhoud sluit nauw aan bij de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal 2018. Zo worden je leerlingen actief betrokken bij de dagelijkse avonturen van Sinterklaas!

Bestel voor jouw leerlingen

Over het lespakket

De lespakketten zijn ontwikkeld door Uitgeverij Zwijsen in samenwerking met de NTR en bieden voor elke dag leuke en leerzame vragen, spelletjes en knutselopdrachten. Ook zijn er extra filmpjes en verrassingen.

Je kunt met je leerlingen volop aan de slag: vanaf het moment dat Sint op 12 november op de boot zit tot en met zijn verjaardag op 5 december.

In elk lespakket zit …

  • Een doe-boekje voor de leerkracht

  • Extra filmpjes voor het digibord

  • Een poster voor in de klas

  • Verrassende materialen die aansluiten bij de avonturen die Sinterklaas gaat beleven!

Bestellen

Wil jij op een makkelijke en toegankelijke manier aan de slag met het thema Sinterklaas? Zonder veel voorbereiding en op een manier die 100% aansluit bij het dagelijkse Sinterklaasjournaal op tv?

Ja, ik bestel het lespakket voor mijn klas!

Bestel je lespakket(ten) vóór 1 oktober 2018. Dan ligt je bestelling begin november op de mat (het lespakket kost € 27,50, inclusief btw en verzendkosten).

Vragen? Mail naar: klantenservice@zwijsen.nl