De Zaken van Zwijsen: breng de wereld in de klas

Met De Zaken van Zwijsen geef je onderwijs dat past bij deze tijd en bij de belevingswereld van kinderen. De methoden maken optimaal gebruik van alle digitale mogelijkheden die er zijn en past de laatste bewezen inzichten over digitaal leren toe.

Alle methoden van Zwijsen zijn erop gericht om de betrokken, ondernemende en nieuwsgierige houding van kinderen te stimuleren en hen klaar te stomen voor de 21e eeuw.

Compleet aanbod voor groep 3 tot en met 8

Alle methoden en materialen van De Zaken van Zwijsen zijn opgebouwd volgens hetzelfde concept en dezelfde opbouw. De methoden vormen samen een doorgaande leerlijn voor de zaakvakken in groep 3 t/m 8, maar zijn ook uitstekend los van elkaar in te zetten.

De Zaken van Zwijsen bestaat uit:


De Zaken van Zwijsen uitproberen

Om te ervaren hoe De Zaken van Zwijsen werkt kan je een voorbeeldboekje downloaden met een aantal lessen uit De Zaken 3-4, Tijdzaken, Wereldzaken en Natuurzaken. Je kunt de methoden volledig digitaal geven óf je kiest voor een combinatie van papier en digitaal. Om een goed beeld te krijgen van de digitale mogelijkheden, is een proeflicentie onmisbaar. Probeer daarom de software 3 maanden gratis. De proeflicentie eindigt automatisch.


Meer weten?

Op onderstaande pagina's lees je alles over deze methoden voor de zaakvakken. Je kan er de materialen bekijken, praktijkervaringen lezen en meer informatie aanvragen.