Het Sinterklaasjournaal-lespakket is uitverkocht

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de officiële pagina van het Sinterklaasjournaal-lespakket. Helaas is het pakket voor beide groepen al uitverkocht.

Bekijk onze Sinterklaaspagina voor onze andere Sinterklaasproducten. En: laat je inspireren door onze Sinterklaasartikelen met gratis tips, werkbladen en kleurplaten!

Naar de Sinterklaaspagina

 

Over het lespakket

Er is een lespakket voor groep 1-2 en voor groep 3-4. De inhoud sluit nauw aan bij de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal 2018. Zo worden je leerlingen actief betrokken bij de dagelijkse avonturen van Sinterklaas! De lespakketten zijn ontwikkeld door Uitgeverij Zwijsen in samenwerking met de NTR en bieden voor elke dag leuke en leerzame vragen, spelletjes en knutselopdrachten. Ook zijn er extra filmpjes en verrassingen.

Je kunt met je leerlingen volop aan de slag: vanaf het moment dat Sint op 12 november op de boot zit tot en met zijn verjaardag op 5 december.

In elk lespakket zit …

  • Een doeboekje voor de leerkracht met activiteiten die perfect aansluiten bij de dagelijkse gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal én bij de doelgroep

  • Voor iedere dag een extra filmpje met bijvoorbeeld Sint of Dieuwertje

  • Een gezellige poster voor in de klas met aftelkalender

  • Verrassende materialen waarmee de leerlingen mee kunnen doen met de avonturen die Sint en zijn Pieten beleven!

  • Een voorleesboekje met Sinterklaasverhalen

Vragen?

Mail naar: sinterklaaslespakket@zwijsen.nl