Rompompom, Maan roos vis en Dolfje Weerwolfje

Ken jij Rompompom, Maan roos vis en Dolfje Weerwolfje al? Sinds schooljaar 2019-2020 zijn we gestopt met het maken van tijdschriften rondom deze characters, maar we maken wel nog steeds leesboeken, educatieve spellen en doeboeken om lekker te lezen, te spelen en thuis te oefenen. Kijk hieronder maar eens, er zit vast wat leuks bij voor je kind!

Rompompom

boeken en spelletjes voor kleuters

Leuk en leerzaam: sluit 100% aan bij school!

Maan roos vis

boeken en spelletjes voor groep 3

Leuk en leerzaam: sluit 100% aan bij school!

Dolfje Weerwolfje

spelletjes voor 7 jaar en ouder

Oefen spelenderwijs met wat je kind op school leert!

Nieuwsbrieven Rompompom en Maan roos vis

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief Rompompom voor kleuters en Maan roos vis voor kinderen in groep 3. In deze superleuke nieuwsbrieven vind je tips en artikelen over de ontwikkeling van je kind. Ook sturen we je iedere maand een kleurplaat of een werkblad, gratis te downloaden voor je kind! 

 


Veelgestelde vragen tijdschriften

Onze tijdschriften stoppen m.i.v. schooljaar 2019-2020. Lees hier meer

Al meer dan 10 jaar maakt Zwijsen de tijdschriften Rompompom, Maan roos vis en Dolfje Weerwolfje voor alle kinderen op de basisschool. Na dit schooljaar (2018-2019) stoppen we hiermee. De reden hiervoor is dat wij merken dat het aantal abonnees achteruit gaat. Helaas hebben ook wij last van deze trend, die al langere tijd gaande is in het tijdschriftenlandschap.

Je kunt dus géén nieuw abonnement meer afsluiten op onze tijdschriften. Wel blijven we leuke en leerzame boeken en spellen maken voor jouw kind op de basisschool. We merken dat er enorm veel vraag is naar materialen om thuis te oefenen. Onze leesboeken, spellen en doeboeken - die 100 % aansluiten bij wat kinderen leren op school - voorzien in die specifieke klantbehoefte. Welk boek of spel past bij jouw kind? Kijk maar eens rond op onze site!