Zinderend Zwijsen Online Event

Online luisteren, lachen en leren

Uitgeverij Zwijsen organiseert op maandag 8, woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 van 15.00 – 18.00 uur een gratis online event vol kennis en inspiratie voor alle leerkrachten van het primair onderwijs.

Drie middagen boordevol workshops, presentaties, interviews, tips, inspiratie, nieuwe inzichten en nog veel meer.

Het is niet meer mogelijk om je voor Zinderend Zwijsen in te schrijven. De uiterste inschrijfdatum (28 februari) is verlopen.

NB Vanwege het overweldigend aantal inschrijvingen zijn de goodiebags helaas op. Heb je je aangemeld vóór 3 februari 2021? Dan wordt je goodiebag geleverd op jouw school in de week voor het event.

Maandag 8 mrt. – kleuters, groep 3 en schrijfonderwijs

Neem bijvoorbeeld deel aan de workshop fantasiebevordering voor kleuterleerkrachten, de inspiratiesessie over risicolezers, de sessie schrijfonderwijs in de bovenbouw en kom meer te weten over onze methodes Veilig leren lezen kim en Schatkist editie 3.

Bekijk het programma

Woensdag 10 mrt. – voortgezet lezen

Neem bijvoorbeeld deel aan één van onze aansprekende workshops over close reading en modelen of over leesplezier en leesbevordering. Of stel je vragen aan een onafhankelijke leesexpert of gebruikers van onze nieuwste methode: Estafette editie 3.

Bekijk het programma

Donderdag 11 mrt. – rekenen in de onderbouw

Neem bijvoorbeeld deel aan één van onze aansprekende bewegend en spelend leren rekenen workshops, krijg praktische tips voor de overgang van groep 2 naar groep 3 en kom meer te weten over de allernieuwste rekenmethode, speciaal voor groep 1-2 én 3: Semsom!

Bekijk het programma