Zomerleesboekjes voor groep 1-2, 3 en 4!

Ze zijn er weer: onze zomerleesboekjes! Hou het leesniveau van je kind op peil met deze zomerse leesdoeboekjes met leuke verhalen, versjes, strips, en grappige opdrachten. Dit jaar niet alleen verkrijgbaar voor kinderen die klaar zijn met groep 3 of 4, maar ook voor kinderen uit groep 1-2! Hieronder vind je ook de pakketten voor scholen met 5x dezelfde titel. 

Zomerleesboekjes 2019

Leesluikjes: zomerse adventskalender

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen in groep 1 t/m 4 iedere dag GRATIS een luikje openen met daarin een leuke, verrassende activiteit die te maken heeft met lezen. Bijvoorbeeld een spelletje, een werkblad, of een leesfragment. 

Waarom Zwijsen?

  • Zwijsen is dé specialist in leren
  • Bekend van de basisschool
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis
  • Betalen zoals jij dat wilt

payment-thuiswinkel.png

Pakketten voor scholen (5x hetzelfde boekje)

Let op: per bestelling kan je maximaal 10 dezelfde pakketten bestellen, dus 50x hetzelfde boekje. Dit vanwege een technische beperking in onze webshop. Heb je meer pakketten nodig voor een bepaalde groep, plaats je bestelling dan in twee keer. De boekjes zijn ook verkrijgbaar via je basisschoolleverancier.

Zomerlezen: boekenpakketten voor groep 1-2, 3 en 4

Waarom zomerlezen? AVI-niveau in de zomervakantie

Bij het afnemen van een leestoets technisch lezen aan het begin van het schooljaar is bij een aantal kinderen een terugval in leesvaardigheid te zien. Dit wordt zomerdip of zomerverval genoemd. Ouders zijn zich vaak niet bewust van dit verschijnsel. Om het succes van de leesontwikkeling gedurende het afgelopen schooljaar vast te houden en te voorkomen dat deze terugval optreedt, is het belangrijk om ook thuis regelmatig te blijven lezen: zomerlezen noemen wij dat. Speciaal daarvoor heeft Zwijsen de Zomerleesboekjes gemaakt: kleine, leuke leesdoeboekjes die je voor een klein bedrag makkelijk meeneemt op vakantie in je tas of koffer. Handig voor onderweg in de bus, trein of in het vliegtuig, maar ook leuk op de camping of in je eigen achtertuin. Leer je kind dat lezen leuk is en hou het AVI-niveau op peil in de zomervakantie! Bestel de boekjes hierboven of bekijk onze andere zomerse kinderboekentips.

 

Boekenpakketten voor lekker lang leesplezier