Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Informatiebijeenkomsten over Veilig leren lezen

Overweeg je om komend schooljaar een nieuwe lesmethode voor groep 3 aan te schaffen? Dan nodigen we je van harte uit voor een gratis informatiebijeenkomst over Veilig leren lezen kim-versie.

In november organiseert Zwijsen informatiebijeenkomsten over Veilig leren lezen kim-versie op diverse locaties in het land. In één uur tijd krijg je inzicht in de opbouw, organisatie en materialen van Veilig leren lezen kim-versie.

Praktische informatie

  • Elke bijeenkomst start om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
  • In Papendrecht is het mogelijk om van 14.00 tot 14.30 uur een kijkje te nemen in een 'kim-klas'. Aansluitend is dan de informatiebijeenkomst tot 15.30 uur.
  • Deelname is gratis.
  • Na afloop ontvang je een leuke attentie.

Bij het aanmelden verzoeken we je aan te geven hoeveel personen er aan de bijeenkomst deelnemen. Na aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging van je inschrijving. Deze bevestiging is ook meteen je toegangsbewijs. Wij verwelkomen je graag een kwartier voor aanvang, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Regio noord

Heb je vragen over Veilig leren lezen 2e maanversie? En ben je benieuwd hoe de nieuwe Veilig leren lezen kim-versie je leesonderwijs kan verrijken? In regio noord bieden we hiervoor ook een aantal gratis bijeenkomsten aan. Klik hier voor data en inschrijven voor de bijeenkomsten in regio noord.