Aftelkalenders voor Sinterklaas voor de kinderopvang en groep 1 en 2

9 november 2020

aftelkalenders-peuters-kleuters-thumbnailpngHet is altijd weer een feest als Sinterklaas in aantocht is. Met deze kalenders tel je daarom samen met de kindjes af naar het grote moment. En Puk, Pompom en Loeloe helpen jullie mee. Als dat geen gezellige pakjesavond wordt. 

Sinterklaas aftelkalender

Spelend leren met Puk en Pompom

Vind je deze aftelkalenders leuk? Bekijk dan ook onze kinderspellen van Puk en Pompom! Deze producten sluiten 100% aan op de bijbehorende lesmethoden en focussen zich stuk voor stuk op het spelenderwijs ontdekken van letters en cijfers. Kortom: leuk voor thuis én in de klas. 

Naar de webshop

5 reacties

N schreef op 5 november om 15:59

Wat bijzonder dat de week niet op maandag begint. Ik ga dit nu niet gebruiken. Ik hoor graag of jullie ook een versie hebben waar de week start op maandag.

I schreef op 6 november om 13:51

Super leuk! Komt er ook weer een aftelkalender van Veilig Leren Lezen met woordjes om te lezen?

I schreef op 7 november om 21:59

Wat een leuke aftelkalender, komt er ook een variant van Veilig Leren Lezen online?

P schreef op 8 november om 18:15

Idd, wat een gek overzicht van de kalender

Denise (Zwijsen) schreef op 9 november om 09:41

We starten de aftelkalender altijd 3 dagen voor de aankomst van Sinterklaas en dat is inderdaad op woensdag. De eerste 3 dagen zijn slechts nummertjes om af te tellen naar de aankomstdag. Je kan daar natuurlijk ook zelf 5 afteldagen van maken (of nog meer), door er nummertjes voor of boven te plakken en dan kun je eerder starten. We hopen dat je 'm op deze manier toch kunt gebruiken.