De leukste schoencadeautjes onder 10 euro

4 november 2019

Op zoek naar een te gek schoencadeautje voor jouw kind?
Bekijk dan deze top 10 met spelletjes en boeken onder de 10 euro!

1. Rompompom letter-stickerboek (4+)

Letters ontdekken en zélf woordjes maken? Of de eigen naam plakken? Dat kunnen kinderen met deze herbruikbare letter-stickers doen. In dit stickerboek maken zij spelenderwijs kennis met letters en klanken. En ze leren woorden maken met alle letters die ze ook op school leren. In het midden van het boek is ruimte om de stickers telkens terug te plakken en mooi te bewaren.

Lees er alles over

2. De Gorgels woordenschat kaartspel (7+)

Een spel waarbij de lachspieren getraind worden! Én met dit spel vergroot je je woordenschat van de Gorgels wereld. Weet jij bijvoorbeeld wat Getverlebebbesbam, Daggeledoeidam of Porroporroguggelbam betekenen? Nee?! Dan moet je dit kaartspel snel spelen. Spelenderwijs leer je natuurlijk ook woorden uit de mensenwereld.

Meer over dit kaartspel

3. Maan roos vis letter-stickerboek (6+)

Lekker spelen met letters, woorden en zinnen … Dat kan met deze herbruikbare letterstickers! Door middel van leuke opdrachten maken kinderen zélf woorden en zinnen met alle letters die ze ook op school leren. In het midden van het boek is ruimte om de stickers terug te plakken en mooi te bewaren. De letter-stickers kun je overal in dit boek plakken en ook op het raam, dus leuk voor thuis én onderweg!

Lees alles over dit letter-stickerboek

4. Dolfje Weerwolfje woordspelletjes

Heb je zin om te puzzelen met Dolfje? Duik dan snel in dit doeblok. Op iedere pagina staat een nieuwe puzzel. Ontcijfer bijvoorbeeld weerwolventaal, los letterchaos op en welke woorden zitten verstopt? Wrow!

Meer over dit doeblok

5. de boot van sint en piet (6+)

Dit sprankelende stripverhaal is hét ideale sinterklaasboek voor kinderen die net leren lezen. Als Sint op het punt staat om te vertrekken, blijkt zijn stoomboot kapot. Hoe moet hij nu zijn cadeautjes naar alle kinderen brengen? Ten einde raad koopt hij een vliegtuig. Maar Piet Pim vindt dat maar niets. Veel te hoog! Zal het ooit weer goedkomen? Beginnende lezers lezen de eenvoudige tekst (AVI M3) zelf. En de kleurrijke tekeningen vertellen de rest!

Bestel ‘m direct

6. Boven op tante Agaat (6+)

Een spannend leesboek van Paul van Loon voor kinderen in groep 3 (AVI E3). Dit is het allereerste boek dat Paul van Loon ooit schreef, nu weer helemaal van deze tijd door de prachtige nieuwe illustraties. En: er zit een gratis werkblad bij!

Bestel het boek meteen

7. Wist je dat? Pinguïns (7+)

Wist je dat pinguïns heel vroeger vogels waren? Elke pinguïn een ander geluid maakt? Een keizerspinguïn wel twee meter hoog kan springen? Pinguïns tegen elkaar aan kruipen als ze het koud hebben? Een handzaam non-fictieboekje met een verhaal in stripvorm, aangevuld met leuke en grappige feitjes over pinguïns. (AVI E4). Lachen en leren met dit boek!

Bekijk er alles over

8. het boek van sint (4+)

Dit is een samenleesboek over Sinterklaas om gezellig samen met je kleuter te lezen. Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Wat een ramp! Krijgt ieder kind nu wel het juiste pakje van Sint? In het verhaal doet je kind ontdekkingen met woorden en letters. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die door je kleuter zelf kunnen worden gelezen.

Bestel het boekje meteen

9. Een B en twee F’en (10+)

Een B en twee F’en. Heb jij ook een beste vriend of vriendin? En noem je hem of haar ook wel eens je BFF? Dit versjesboek gaat over die bijzondere vriendschap. Over bij elkaar horen als sprookjes en stiefmoeders, hartsvriendinnen en bloedbroeders, schootjeshonden en keffen, als een B en twee F’en. (AVI E6). Mét gratis werkblad.

Lees alles over dit boek

10. Juf, ik ken een mop! (8+)

Favoriet bij juffen en meesters! Juf, ik ken een mop is speciaal geschreven voor kinderen van 8-10 jaar en staat boordevol grapjes, korte verhaaltjes en raadsels. Het leven is leuker als er wat te lachen valt. Daarom een boek vol moppen. Over taal, juffen, meesters, rapporten en meer. Zo leuk kan school zijn! Met veel gratis extra materiaal!

Bestel ‘m hier

Wil je nog meer leuke tips voor jouw kind voor Sinterklaas?
Of ben je op zoek naar kleurplaten of doebladen over de Sint?

Kijk dan op onze Sinterklaaspagina