De vijf leukste kinderboeken om cadeau te geven

29 november 2018

December is dé cadeaumaand van het jaar. Rondom Sinterklaas en Kerst is dan ook het ideale moment om een leuk cadeautje te kopen voor je kind. Houdt je kind van lezen? Wat is er dan leuker dan een educatief verantwoord én mooi boek? Je vindt hier de vijf leukste en meest leerzame kinderboeken van Zwijsen op een rij. Leuk als schoencadeautje, voor pakjesavond of als cadeau voor onder de kerstboom.

1. als sint dat ziet …

Als je aan sint denkt, dan denk je aan versjes en gedichten. In dit nieuwe versjesboek op AVI M3 vind je veel leuke gedichtjes. Het boekje als sint dat ziet is speciaal voor beginnende lezers in groep 3. En.. het past makkelijk in de schoen! Bekijk hieronder een bladerversie!

 Bestel nu

2. waar is noura?

Dolfje Weerwolfje voor kleuters! Paul van Loon maakte speciaal voor Zwijsen voor de allerjongsten een nieuw pakket AVI-lezen met Paul van Loon. Dit gezellige Dolfje Weerwolfje samenleesboek waar is noura? is een van de zes titels. Ga er eens lekker voor zitten en lees samen met je kleuter. De rechterpagina's zijn woordpagina's die de kleuter leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's voor de ervaren lezer in dit boek!

Bestel nu

 

3. wat een mop!

‘Wat zegt een kip die haar kop stoot?’ Juist! ‘Tok’! Houdt je kind wel van moppen en kan hij of zij net lezen? Dan is wat een mop! een heel leuk en geschikt moppenboekje. Het is een boekje voor beginnende lezers: kinderen van 6 en 7 jaar. De moppen zijn makkelijk leesbaar en gaan van AVI M3 naar AVI E3. Een avond vol lol gegarandeerd met dit boek als cadeau.

Bestel nu

4. De beesten van boer Bert

‘Hou je veel van dieren? Dan moet je bij boer Bert zijn!’. In de verhalenbundel De beesten van boer Bert leren beginnende lezers oefenen met tekstjes over paarden en andere dieren op de boerderij. Deze korte verhalen zijn erg geschikt voor kinderen die leren lezen.

Bestel nu

5. Zar en het vriendenfeest

Voor de gameliefhebbers onder ons! Game lezen met Zar en zijn vrienden. Zar en Lina zitten in een spel en beleven allerlei spannende avonturen. Het boek staat vol met aansprekende tekeningen met game-uitstraling. Dit boek heeft AVI E4, dus kinderen kunnen na groep 3 lekker doorlezen met deze boeken.

Bestel nu