Donderdag 24 mei om 16 uur: Webinar Estafette editie 3

24 april 2018

Voor iedereen die meer wil weten over de nieuwe Estafette: vloeiend lezen mét begrip! 

In dit webinar bespreken we de didactische uitgangspunten waarop Estafette editie 3 is gebaseerd, met als achtergrond meer over de visie van Zwijsen op het leesonderwijs voor groep 4 t/m 8. Ook laten we je graag al meer van onze nieuwe voortgezet leesmethode zien. Tijdens het Webinar is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Doe mee samen met je collega’s!

Schrijf je nu in!

 

Estafette editie 3 is…

… vertrouwd, verbeterd en vernieuwd! Het is de eerste methode voor technisch lezen mét begrip. Estafette editie 3 heeft de vertrouwde kwaliteit en herkenbare structuur van de huidige editie, maar brengt ook vernieuwende elementen.  Het stelt de tekst centraal voor meer leesplezier. Heeft een grote variatie aan tekstsoorten, speciaal geschreven door bekende kinderboekenauteurs. En daagt ieder kind uit op zijn eigen niveau, met een eenvoudige organisatie voor de leerkracht, ook bij combinatiegroepen. Verder biedt de methode software en aanvullende leesseries, voor school én thuis. 

Met Estafette editie 3 geef je je leerlingen niet alleen het allerbeste leesonderwijs, maar bevorder je ook het plezier in lezen!
Lees meer

4 reacties

Els Moniz schreef op 14 mei om 12:39

Waar is de bijeenkomst van Estafette?

Webredactie Zwijsen schreef op 14 mei om 13:23

Het principe van een webinar is dat je deze achter iedere computer kunt volgen. Desnoods vanuit je luie stoel ;-)

Esma schreef op 18 mei om 14:25

Is er een vaste tijd?

webredactie Zwijsen schreef op 18 mei om 16:02

Het webinar start om 16 uur en duurt ongeveer 45 minuten.