Download de leukste gratis cadeaubonnen voor jouw kind

14 oktober 2019

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je zomaar een cadeautje geven, voor mooie, andere gelegenheid? Download dan één van deze nieuwe, te gekke cadeaubonnen en schrijf er op wat je kind krijgt van jou. Print ‘m uit: en je hebt een leuke bon om te geven. Er zijn drie verschillende varianten, dus voor elke gelegenheid is er een geschikte cadeaubon. Veel geefplezier!

Download bon 1   Download bon 2   Download bon 3

 

Alvast inspiratie nodig voor een cadeau?

Magnetische letter- en rekendozen (nu maar €15)

Ken je de magnetische letter- en rekendozen van Woezel & Pip, Rompompom, Maan roos vis en De Gorgels al? Met de letterdozen maken kinderen kennis met letters, woordjes en zinnen en met de rekendozen leren kinderen alvast meer over cijfers en rekenen. De magnetische dozen sluiten perfect aan op datgene dat kinderen leren op school. En: ze zijn nu tijdelijk in prijs verlaagd van €22,50 naar €15,-.

Leren lezen zoekboeken

Speciaal voor beginnende lezers zijn er nu de Leren lezen zoekboeken. In deze boeken zitten woorden verstopt die net iets eenvoudiger zijn dan AVI-niveau Start. Om de woorden te vinden, moet je goed zoeken en lezen! Soms staan woorden schuin en soms zelfs ondersteboven. Zo oefenen kinderen op een leuke, laagdrempelige manier met de eerste woorden die ze op school leren. Heeft je kind alle woorden gevonden? Ontdek dan samen wat er nog meer in het boek verstopt zit. Of download de app en bekijk het boek opnieuw, maar dan met woorden die iets moeilijker zijn. In iedere app zit ook een voorleesverhaal.

Toneelleesboeken

Dertien nieuwe toneelleesboeken zijn er onlangs verschenen. Voor kinderen in groep 3 t/m 8, dus er zit voor ieder kind wel een geschikt toneelleesboek tussen! En: bij veel van deze boeken vind je ook nog een gratis werkblad. Bekijk ze hier meteen.

Er zijn nog geen reacties.