E-learning cadeau bij je nieuwe methode

28 juni 2018

Ga jij komend schooljaar starten met Schatkist editie 3 of Veilig leren lezen kim-versie? Laat het ons weten en je krijgt een online starttraining met een waarde tussen €150 en €675* cadeau!

Uit onderzoek blijkt dat een goede implementatie veel bijdraagt aan het succes van een methode. Met onze praktijkgerichte online starttraining ga jij goed voorbereid van start. De training bestaat uit een afwisselend aanbod van theorie, filmpjes en vragen beantwoorden. In ongeveer 3 uur tijd weet je wat je allemaal met je nieuwe methode kan. Het enige dat je nodig hebt is een computer, laptop of tablet. De trainingstool is altijd online beschikbaar, ook in het weekend en ’s avonds.

Start jij komend schooljaar met Schatkist editie 3 of Veilig leren lezen kim-versie en wil jij het beste uit je nieuwe methode halen?

Bel 013-583 88 88 en laat het ons weten!

Dat kan iedere werkdag van 8.00 tot 17.30 uur. Onze klantenservicemedewerker legt je uit wat je moet doen om het cadeau in ontvangst te nemen. Je kunt ook een e-mail sturen aan klantenservice@zwijsen.nl. Vergeet niet je schoolnaam en telefoonnummer te vermelden.

* De waarde van de e-learning is gebaseerd op de schoolgrootte. Deze varieert van € 150,- voor 2 leerkrachten tot € 675,- voor 9 leerkrachten. Bekijk hier de licentieprijzen