Informatiebijeenkomsten Veilig leren lezen bij jou in de buurt

10 oktober 2017

In november organiseert Zwijsen gratis informatiebijeenkomsten over Veilig leren lezen op diverse locaties in het land. Speciaal bedoeld voor leerkrachten die zich oriënteren op een nieuwe methode in groep 3. In een uur tijd krijg je inzicht in de opbouw, organisatie en materialen van Veilig leren lezen kim-versie.

Uit onderzoek van Zwijsen blijkt dat de lees- en spellingresultaten van Veilig  leren lezen kim-versie het landelijk gemiddelde én de resultaten van de 2e maanversie voor het tweede jaar op rij overtreffen. Je leest er meer over op Resultaten Veilig leren lezen kim-versie blijven overtreffen.

Wil jij ook het beste resultaat voor jouw leerlingen? Kom dan naar een van onze informatiebijeenkomsten. Deelname is gratis!

Hieronder vind je het overzicht van alle geplande informatiebijeenkomsten.

Datum Plaats
1-november Den Haag
1-nov Heerhugowaard
1-nov Papendrecht
1-nov Utrecht
8-nov Almere-Buiten
8-nov Amstelveen
8-nov Baarn
8-nov Best
8-nov Musselkanaal
15-nov Drachten
15-nov Pesse
22-nov Borne
29-nov Zwolle

 

Bijeenkomsten regio midden, zuid, west

De informatiebijeenkomsten Veilig leren lezen kim-versie starten om 15.00 uur en duren tot 16.00 uur. In Papendrecht is het mogelijk om van 14.00 tot 14.30 uur een kijkje te nemen in een 'kim-klas'. Aansluitend is dan de informatiebijeenkomst tot 15.30 uur.  Lees meer en meld je aan

Bijeenkomsten regio noord

De bijeenkomsten in regio noord combineren we met bijeenkomsten speciaal voor leerkrachten die nu werken met Veilig leren lezen 2e maanversie. Naast het verkrijgen van informatie over de kim-versie kan je er al je vragen kwijt over het lesgeven met de 2e maanversie.  Lees meer en meld je aan

Kun je niet? Onze methodeadviseurs komen graag op school langs om Veilig leren lezen kim-versie toe te lichten en vragen te beantwoorden. Neem voor een gratis presentatie op school  contact op met onze klantenservice.

Er zijn nog geen reacties.