Leesluikjes: een zomerse adventskalender voor je kind

1 juli 2018

Kijk jij al uit naar de zomervakantie? Vanaf 7 juli 2018 (als de eerste regio met vakantie gaat) vind je op zwijsen.nl/zomerlezen onze Leesluikjes, met iedere dag een online leesactiviteit voor je kind. Bijvoorbeeld een leesfragment uit een boek, of een puzzel, een spelletje of een andere leuke download. Leuk, laagdrempelig en helemaal gratis! 

Schrijf je meteen in of lees meer.

Adventskalender voor de zomervakantie

Onze Leesluikjes zijn te vergelijken met een zomerse adventskalender, waarmee kinderen tijdens de vakantie op een speelse manier met lezen bezig kunnen zijn. Dat is belangrijk, want onderzoek leert dat kinderen die in de zomervakantie niet lezen, kunnen terugvallen in leesvaardigheid. Zwijsen maakt speciaal om dit te voorkomen al jaren luchtige en leuke Zomerleesboekjes voor kinderen die naar groep 4 en 5 gaan.

Iedere dag een Leesluikje

Dit jaar zijn er voor het eerst ook nu de Leesluikjes. Elke dag kunnen kinderen hier een digitaal luikje openen met daarin een verrassende activiteit. Sommige luikjes zijn meer gericht op kleuters, andere zijn meer voor de bovenbouw bedoeld. Voor ieder wat wils, dus. En helemaal gratis! Ook maak je elke week kans op leuke prijzen!

Schrijf je in!

Wil je jouw kind straks geen enkel Leesluikje laten missen? Schrijf je nu vast in, dan geven we je een seintje wanneer het eerste Luikje open gaat! Bovendien maken alle inschrijvers kans op een boekenpakket ter waarde van € 64,-!

Schrijf je in voor de Leesluikjes

6 reacties

Adrienne van Doeselaar schreef op 21 juni om 17:02

Spannend...wat zal er allemaal achter de luikjes zitten.

Thijmen schreef op 25 juni om 21:54

Ik ben heel benieuwd!

Noor schreef op 2 juli om 09:44

Wat een ontzettend leuk idee! Ik ben heel benieuwd.

Micheline Van Hautem schreef op 2 juli om 12:27

Lijkt me een leuk idee!

Aylin Eser schreef op 7 juli om 10:05

Leuk

Rianne schreef op 13 juli om 19:17

Een heel leuk idee, wel vreemd dat we geen mails hebben gehad terwijl we wel ingeschreven zijn!