Lezers Maan roos vis geven het tijdschrift een 8,3

9 januari 2019

rapportcijfer-120.pngHet kindertijdschrift Maan roos vis krijgt het rapportcijfer 8,3. Dat blijkt uit het lezersonderzoek onder abonnees van Maan roos vis. Bijna 80% van de abonnees geeft een 8 of 9. Ouders vinden Maan roos vis een toegevoegde waarde omdat het aansluit bij school én ze vinden het belangrijk dat hun kind gestimuleerd wordt om te lezen. Een kwart van de lezers heeft voor het tijdschrift gekozen omdat het er aantrekkelijk uitziet.

Kinderen in groep 3 die het tijdschrift lezen, vinden de onderdelen ‘taalpuzzels’, ‘zelf lezen’ en ‘rekenpuzzels’ het leukst. Het niveau van de opdrachten in het blad sluit aan bij de doelgroep, de oefeningen zijn goed te doen voor de lezers.

Reacties op de inhoud van Maan roos vis

‘Ik heb een abonnement genomen omdat we hiervoor Rompompom hadden en dit was een goede opvolger’, zegt een ouder. ‘Ik heb Maan roos vis gekozen, om mijn kind uitdaging te bieden’, zegt een andere ouder. ‘Wij zijn zeer tevreden en blij dat jullie met de methode, de software en het tijdschrift het leesproces zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de kinderen’, voegt een ouder toe.

Leuk leren met Maan roos vis

mrv-cover-8-150.png‘Ik heb een abonnement op Maan roos vis afgesloten, zodat mijn kind op een speelse wijze thuis de letters kan oefenen’, geeft een andere abonnee aan. ‘Ga zo door! Ik ben vooral enthousiast over het grappige karakter van het blad. Leren is hierdoor niet zo serieus en saai, maar leuk!’, reageert een ouder.

Heb jij nog geen abonnement op het tijdschrift Maan roos vis? Sluit dan nu nog een kortlopend abonnement af en haal het leukste van school in huis! Ook leuk om cadeau te geven. Het abonnement stopt automatisch.

Abonnement afsluiten

Er zijn nog geen reacties.