Lezers Rompompom geven het tijdschrift een 8,2

10 januari 2019

rapportcijfer-120rpp.pngHet kindertijdschrift Rompompom krijgt het rapportcijfer 8,2. Dat blijkt uit het lezersonderzoek onder abonnees van Rompompom. 76% van de abonnees geeft een 8 of 9. Ouders vinden Rompompom een toegevoegde waarde omdat ze het belangrijk vinden dat hun kind gestimuleerd wordt om te lezen. Bijna de helft van de lezers heeft voor het tijdschrift gekozen omdat het aansluit bij de methode van school. Ook vinden ze het blad er kleurrijk en aantrekkelijk uitzien.

Kleuters uit groep 1 en 2 die het tijdschrift lezen, vinden de onderdelen ‘Letteroefeningen’, ‘Zoek de verschillen’ en ‘Rekenoefeningen’ het leukst. Het niveau van de opdrachten in het blad sluit aan bij de doelgroep, de oefeningen zijn goed te doen voor de lezers.

Reacties op de inhoud van Rompompom

‘Mijn zoon vindt boekjes met werkjes leuk. Ik wilde hem verrassen met iets dat per post echt voor hem komt’, vertelt een ouder. De opdrachten zijn helemaal passend bij de leeftijd, mijn dochter vindt dit erg leuk’, zegt een andere ouder. ‘Het is iedere keer een feestje als de nieuwe Rompompom in de brievenbus valt’, geeft één van de abonnees aan.

‘Ga zo door! Ik adviseer Rompompom ook vaak aan ouders die bij mij in de logopediepraktijk komen’, aldus een abonnee. ‘Een mooi tijdschrift met veel wisselende opdrachten variërend in moeilijkheidsgraad. De opdrachten zijn goed te doen onder begeleiding van een volwassene, maar mijn kind kan ook al veel opdrachten zelfstandig maken, omdat het tijdschrift helder en voorspelbaar is voor kinderen in opbouw en type opdrachten. Een leuk en leerzaam tijdschrift’, aldus een ouder.

Heb jij nog geen abonnement op het kleutertijdschrift Rompompom? Sluit dan nu nog een kortlopend abonnement af en haal het leukste van school in huis! Ook leuk om cadeau te geven. Het abonnement stopt automatisch.

Abonnement afsluiten

Er zijn nog geen reacties.