Maak kans op een spellenpakket voor de hele school

25 mei 2020

Heb jij de boeken- en spellencatalogus van Zwijsen al ontvangen op jouw school? Dan heb je vast ook onze toffe winactie gespot!

Als je (als school) tussen 26 mei en 1 juli een spel bestelt in onze webshop, maak je kans op een MEGA spellenpakket voor de hele school ter waarde van € 250! In het pakket zitten maar liefst 20 spellen, voor ieder wat wils. Van de populaire Rompompom spellen voor kleuters, de nieuwste spellen van Veilig leren lezen tot de grappige spellen van Dolfje Weerwolfje en De Gorgels.

Bekijk alle spellen in onze webshop

Spelend leren: thuis én op school

Met de educatieve kinderspellen en doeblokken van Zwijsen leert het kind spelenderwijs op het gebied van taal & lezen, rekenen, schrijven en sociale vaardigheden. Omdat de spellen van Zwijsen worden ontwikkeld in samenwerking met de methodemakers, sluiten ze nauw aan op de lesstof en leerlijnen op de basisschool en passen ze bij de leerbehoefte van het kind.

Nieuwsgierig naar het assortiment? Kijk snel op zwijsen.nl/kinderspellen.

Hoe doe je mee aan de actie?

Na het bestellen van een spel (op naam van jouw school) ontvang je daarvan per e-mail een orderbevestiging. Als je deze bevestiging mailt naar actie@zwijsen.nl, doe je automatisch mee aan de actie. We maken de winnaar van het spellenpakket begin juli bekend. Ben je een ouder? Attendeer de school van je kind dan op deze actie! Uiteraard kan je ook zelf een spel bestellen in onze webshop, maar meedoen aan de actie kan alleen als school.

Bekijk de actievoorwaarden