Met een vrolijk koffertje de zomervakantie in!

3 juli 2020

De zomervakantie staat voor de deur! Of je nu wel of niet op vakantie gaat, een koffertje vol leuks zorgt in ieder geval voor een vakantiegevoel. Zwijsen heeft voor iedere leeftijd leerzame én leuke koffertjes vol spellen. Zo komt je kind de vakantie lekker spelend door.  Je bestelt ze snel, veilig en eenvoudig in de webshop. Veel vakantieplezier! 

Woezel & Pip abc schrijfkoffer


Deze schrijfkoffer is ideaal voor peuters en kleuters die het leuk vinden om samen met Woezel & Pip te leren schrijven. Kinderen hoeven nog niet te kunnen lezen om met deze schrijfkoffer aan de slag te gaan. (3+) 

Naar het Woezel & Pip abc schrijfkoffer 

Rompompom ik lees en schrijf

Met deze Rompompom schrijfkaarten en een uitwisbare stift leren kinderen de letters en cijfers van school schrijven. Zo leren ze bijvoorbeeld de letter van hun eigen naam of het cijfer dat hoort bij hun leeftijd! In dit leuke koffertje zitten kaarten met verschillende schrijfoefeningen met letters en cijfers. (4+)

Naar het Rompompom ik lees en schrijf koffertje

Lezen & schrijven Veilig leren lezen

In deze leuke schrijfkoffer zitten schrijfkaarten en een uitwisbare stift om uitgebreid te oefenen met schrijven. Er zitten veel verschillende oefeningen in de koffer zoals woordzoekers, verhaaltjes om zelf te lezen, rijmopdrachtjes en schrijfoefeningen met letters, woorden en zinnen. En nog véél meer! (6+) 

Naar het Veilig leren lezen Lezen & schrijven koffertje 

De Gorgels tafels oefenen

Met dit spel oefenen kinderen spelenderwijs de tafels 1 tot en met 12. Ze kunnen het alleen spelen, maar ook met z'n tweeën. Met de spelborden waar de tafels op staan, een uitwisbare stift, een dobbelsteen en een controlevel kunnen kinderen aan de slag. Leuk om te doen en leerzaam bovendien! (7+)

Naar het De Gorgels tafels oefenen koffertje

Er zijn nog geen reacties.