Nieuw: spellenpakketten voor scholen

8 januari 2020

Een spelletje spelen in de klas is niet alleen leuk, het heeft ook allerlei voordelen: het zorgt voor een moment van ontspanning, draagt bij aan samenwerkend leren én geeft een boost aan het leerproces. Tenminste, als je ervoor zorgt dat de spellen goed aansluiten bij je lesaanbod. Daarom hebben we nu voor groep 1-2, groep 3 en groep 4 t/m 6 speciale spellenpakketten voor scholen samengesteld. De spellen sluiten 100% aan op de leerlijnen en lesstof en zijn ontwikkeld met de onderwijsexperts van Zwijsen.

Je bestelt ze nu extra voordelig en betaalt geen verzendkosten. Bij aankoop van één of meer pakketten krijg je voor elke jaargroep meerdere werkbladen cadeau (downloads): leuk voor in de klas of om mee te geven naar huis.  Welke spellenpakketten zijn er? Je leest het hieronder:

Even offline met spellen voor groep 1 en 2

Speciaal voor groep 1 en 2 zijn er de Rompompom-spellen. Ze sluiten aan bij Schatkist (het totaalaanbod voor groep 1 en 2), maar je kunt ze ook inzetten bij een andere methode. Met de spellen zijn kleuters op een speelse manier bezig met taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden. Daarnaast ga je even offline door met je kleuters te spelen én is het spellenpakket perfect voor hoekenwerk.

Spellen voor groep 1 en 2

Naar het bestelformulier

Spelenderwijs oefenen met spellen voor groep 3

Groep 3 staat natuurlijk vooral in het teken van leren lezen. De Maan roos vis-spellen passen perfect bij Veilig leren lezen, de lesmethode van Zwijsen waarmee 80% van de kinderen leert lezen. Met deze spellen oefenen je leerlingen spelenderwijs met taal en lezen, vergroten ze hun woordenschat en gaan ze aan de slag met rekenen.  

Spellen voor groep 3

Naar het bestelformulier

Draag bij aan leerprestaties met spellen voor groep 4 t/m 6

In groep 4 t/m 6 moet er hard geleerd en gewerkt worden. Juist deze leerlingen willen daarom soms even plezier maken. Met de leuke spellen waarin de populaire karakters Dolfje Weerwolfje en De Gorgels centraal staan, gaat dat zeker weten lukken. Van tafels oefenen tot Het Grote Gorgelsdictee. En: deze spellen zijn ook heel leerzaam en dragen dus bij aan de leerprestaties op school.

Spellen voor groep 4 5 6

Naar het bestelformulier

Waarom een spel in je klas een goed idee is?

Bekijk de infographic waarin je ziet waarom een spel in jouw klas een goed idee is. En bestel dan meteen één van de leuke spellenpakketten voor je klas.

Er zijn nog geen reacties.