Ondersteun ouders met thuis oefenen

27 oktober 2017

Om kinderen optimaal te ondersteunen tijdens het schooljaar is betrokkenheid van ouders heel belangrijk. Veel kinderen vinden het ook leuk om thuis te laten zien waar ze op school mee bezig zijn.

Voor kleuters heeft Zwijsen daarom het tijdschrift Rompompom en voor beginnende lezers in groep 3 is er Maan roos vis. Zo kunnen kinderen thuis oefenen met wat ze op school leren. De tijdschriften sluiten 100% aan bij de methode op school. Een abonnement stopt automatisch na één schooljaar.

Ook maken we spelletjes en doeboeken die educatief én leuk zijn. In deze edutainmentproducten staat de funfactor, het spelenderwijs leren, centraal. Maar de producten worden wel gemaakt met onderwijskundigen, zodat alles 100% aansluit bij school.

Downloads met informatie voor ouders

Wil je ouders op een makkelijke manier wat meer informatie geven over de educatieve materialen van Zwijsen? Deze leuke downloads helpen je daarbij. Print ze uit en verdeel de prints onder je leerlingen.

Of zet onderstaande tekst voor ouders bijvoorbeeld in de nieuwsbrief van school:

Kijk en leer mee met je kind!

Wat kan jouw kleuter allemaal al? En welke letters/woorden heeft jouw kind in groep 3 al geleerd? Kijk en leer thuis makkelijk mee met de leukste kindertijdschriften! Oefen samen met je kind met leerstof die 100% aansluit bij de methode van school. Een abonnement stopt automatisch!

Meer info: zwijsen.nl/tijdschriften
 

Gratis spelletjes en tips

Wijs ouders ook eens op zwijsen.nl/inspiratie! Hier verschijnen regelmatig artikelen voor ouders over wat kinderen leren op school, met gratis downloads en tips om thuis te oefenen.

 

Er zijn nog geen reacties.