Starttraining Veilig leren lezen in het SBO - inschrijven kan nog!

11 september 2017

Ook dit jaar organiseert Zwijsen een starttraining Veilig leren lezen kim-versie speciaal voor het SBO.

De bijeenkomst van vorig jaar werd zeer goed bezocht. Maar liefs 40 Leerkrachten van 17 scholen waren van de partij en zorgden samen met cursusleiders en auteurs van Veilig leren lezen kim-versie voor een zeer geslaagde middag. De starttraining was erop gericht om de leerkrachten speciaal basisonderwijs zoveel mogelijk praktische informatie te geven. De deelnemers konden hun ervaringen delen met andere S(B)O leerkrachten én vragen stellen aan Susan van der Linden en Josée Warnaar, auteurs van de methode.

Margot Dekker, intern begeleider Auris Fortaal, uit Utrecht over de middag:

‘Iedereen is unaniem zeer enthousiast over de bijeenkomst in Ede over Veilig leren lezen kim-verise in het S(B)O. We hadden een aangename en inhoudelijk ook zeer leerzame training bij jullie. Op alle vragen konden jullie ingaan terwijl ze toch erg specifiek waren. De sfeer was ook heel goed. Jullie stonden open voor spontane (soms redelijk onverwachte) interventies waardoor iedereen zijn ei kwijt kon. De trainers waren zorgvuldig gekozen en hadden veel met ons te delen. Onze medewerkers zijn nu dubbel gemotiveerd en zeer enthousiast als het over leesonderwijs gaat. Hartelijk dank daarvoor!'

Dit jaar wordt de starttraining voor het SBO gehouden op 11 oktober te Ede. Er zijn nog plaatsen vrij dus inschrijven kan nog steeds.

Lees meer over de starttraining en schrijf je in

Er zijn nog geen reacties.