Eindeloos oefenen met de magnetische speldozen

11 november 2019

magnetische-dozen-thumbnail-minpngOp de basisschool maken kinderen kennis met letters en cijfers, maar wat kan je doen als je zoon of dochter ook thuis actief wil oefenen? Met de magnetische dozen letter- en cijferdozen van Maan roos vis, Rompompom, De Gorgels en Woezel & Pip ben je een aardig eind op weg!

Maan roos vis magnetische letterdoos (6+)

mrv_letterdoos_transparant_klein.pngDe Maan roos vis magnetische letterdoos is speciaal ontwikkeld voor kinderen in groep 3 en sluit volledig aan bij de leesmethode Veilig Leren Lezen. Met behulp van de verschillende opdrachten oefenen kinderen spelenderwijs met letters, woordjes en zinnen lezen.

Bestel  Bekijk reviews


De Gorgels magnetische spellingsdoos (7+)

gorgels_doos_transparant_klein.pngHoeveel woorden kan je maken met de letters uit ‘Oepselabammie’? En ken jij een woord dat je van achteren naar voren en andersom kunt lezen? Met de magnetische spellingsdoos van de Gorgels oefenen kinderen vanaf 7 jaar met leerzame taalspelletjes die helemaal aansluiten bij school!

Bestel  Bekijk reviews


Woezel & Pip magnetische doos (3+)

woezelpip_doos_transparant_klein.pngLetters, cijfers én magie. Met de 16 vrolijke werkbladen (variërend in niveau) uit de magnetische letter- en cijferdoos van Woezel & Pip maken peuters en kleuters op een leuke, laagdrempelige manier kennis met letters, klanken, cijfers en hoeveelheden.

Bestel  Bekijk reviews


Extra werkbladen en oplossingen

Gaat je kind snel door de stof heen en ben je op zoek naar nog meer speelplezier? Bij de magnetische dozen van Maan Roos Vis en Rompompom horen gratis downloads!

Er zijn nog geen reacties.