Thuis oefenen wordt heel eenvoudig met de spellen van Zwijsen

22 november 2017

Om talenten te ontwikkelen en achterstanden te voorkomen zien ouders hun kinderen graag spelen met educatieve producten. Materiaal dat 100 % aansluit bij wat het kind leert op de basisschool. De thuis oefenen producten van Zwijsen voldoen aan deze eis.

Spelenderwijs leert het kind op het gebied van taal & lezen, rekenen, schrijven en sociale vaardigheden. Uit onderzoek blijkt dat het thuis inzetten van educatieve materialen, een positieve invloed heeft op de leerresultaten in de klas.

In de video hieronder speelt Pelle (3) met de Woezel & Pip Magnetische vormendoos. 

Wat maakt de thuis oefenen producten zo uniek?

Sluit aan bij school

  • De materialen van Zwijsen sluiten 100 % aan bij school.
  • De educatieve producten van Zwijsen worden gebruikt op alle basisscholen.
  • Leerkrachten hebben behoefte aan aanvullend thuismateriaal op hun lesstof. Zij bevelen de producten van Zwijsen aan. 

Doorgaande lijn 

  • Voor kinderen van 3-9 jaar (van groep 1-6).
  • Vakgebieden: taal & lezen - rekenen - schrijven - sociale vaardigheden.
  • Spelenderwijs leren met de bekende karakters Woezel & Pip, Pim & Pom, Pompom, Zoem, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. 

De vraag van ouders

  • Ouders willen de talenten van hun kind maximaal ontwikkelen.
  • Ouders willen een achterstand van hun kind op school voorkomen. 
  • Ouders vinden het belangrijk dat hun kind thuis educatief bezig is. 
  • Ouders willen hun kind graag helpen met de stof van school. 

Waarom thuis oefenen? 

Op school leert je kind lezen, schrijven, rekenen en ontwikkelt het sociale vaardigheden. Dit zijn dé basisvaardigheden voor een succesvolle schoolloopbaan. Maar soms is oefenen op school niet genoeg en heeft je kind thuis extra hulp of oefentijd nodig. Of je kind kan juist wel wat extra uitdaging gebruiken.

Verantwoord thuis oefenen 

Met de thuis oefenen producten kan je kind op een verantwoorde wijze na school aan de slag. Bijvoorbeeld met het leren lezen, rekenen, schrijven of tekenen. Het meeste oefenmateriaal voor thuis sluit aan bij didactiek waar op school mee wordt gewerkt. Als de school van je kind niet met onze methoden werkt, dan is dat geen enkel probleem. De materialen zijn didactisch zo verantwoord dat je ze ook naast andere lesmethoden kunt inzetten.

Oefenen is leuk 

Zelfvertrouwen is bij het leren een belangrijke basis voor het leveren van goede prestaties. Door thuis te oefenen, krijgt je kind meer zelfvertrouwen waardoor het leren op school zal verbeteren, óók in toets situaties. Het is van belang dat je kind plezier in leren ontdekt én behoudt. Doordat de thuis oefenen producten op een speelse manier zijn vormgegeven en gebaseerd zijn op bekende karakters als Woezel & Pip, Pompom en Dolfje Weerwolfje, heeft je kind niet het idee dat hij huiswerk maakt. Spelenderwijs leert je kind thuis de stof van school. 

Wat is er leuker dan je kind thuis te zien spelen met educatieve producten? Met de thuis oefenen producten van Zwijsen leert je kind spelenderwijs op het gebied van taal & lezen, rekenen, schrijven en sociale vaardigheden. 

Er zijn nog geen reacties.