Top 5 cadeaus voor kinderen in groep 3

4 november 2019

Op zoek naar een cadeau voor een kind in groep 3?
Bekijk dan hieronder onze top 5 voor de feestdagen!

1. Maan roos vis letter-stickerboek

Lekker spelen met letters, woorden en zinnen. Speciaal voor kinderen in groep 3 is dit boek heel leerzaam. Met de opdrachten in dit Maan roos vis letter-stickerboek leren kinderen zelf woorden en zinnen maken met alle letters die ze ook op school leren.

Bestel ‘m meteen

2. Leren lezen zoekboeken

Speciaal voor kinderen die nét leren lezen, bedachten we de Leren lezen zoekboeken. In deze boeken zitten woorden verstopt die net iets eenvoudiger zijn dan AVI-niveau Start.

Om de woorden te vinden, moet je goed zoeken en lezen! Soms staan woorden schuin en soms zelfs ondersteboven. Zo oefenen kinderen op een leuke, laagdrempelige manier met de eerste woorden die ze op school leren.

Heeft je kind alle woorden gevonden? Ontdek dan samen wat er nog meer in het boek verstopt zit. Of download de app en bekijk het boek opnieuw, maar dan met woorden die iets moeilijker zijn. In iedere app zit ook een voorleesverhaal.

Bestel ze hier

3. Maan roos vis magnetische letterdoos

De oude vertrouwde letterdoos in een nieuw jasje! Met deze letterdoos leren kinderen spelenderwijs letters, woordjes en zinnen lezen.

De opdrachten stimuleren de taal- en leesontwikkeling. Doordat de magneetjes steeds opnieuw gelegd kunnen worden en de werkbladen variëren in niveau kunnen kinderen eindeloos oefenen. De opdrachten sluiten 100 % aan bij school.

Bestel hier

4. Boven op tante Agaat

Spannend leesboek van Paul van Loon voor kinderen in groep 3 (AVI E3). Dit is het allereerste boek dat Paul van Loon ooit schreef, nu weer helemaal van deze tijd door de prachtige nieuwe illustraties.

Bestel het boek

5. Het grote Maan roos vis doeboek

Met het GROTE maan roos vis doeboek verveelt een kind zich geen moment! Het boek staat vol grappige testjes, leuke verhaaltjes, (taal)spellen, moppen, raadsels en puzzels.

Kinderen die leren lezen kunnen heerlijk zelfstandig aan de slag met dit boek. Doordat de oefeningen 100 % aansluiten bij de stof van school onderscheidt dit boek zich van alle andere doeboeken. Door de vrolijke en kleurrijke vormgeving voelt het niet als leren, maar stiekem steekt een kind er wél veel van op. Urenlang vermaak gegarandeerd!

Bestel hier

Nog meer tips voor leuke cadeautjes vind je op onze Sinterklaaspagina.

Naar de Sinterklaaspagina