Top 5 cadeaus voor kinderen in groep 3

19 december 2018

Op zoek naar een cadeau voor een kind in groep 3? Bekijk dan hieronder onze top 5!

1. Maan roos vis woordkwartet

Verzamel zo snel mogelijk vier kaartjes met woorden uit dezelfde categorie. Je kunt kiezen uit op reis, feest en nog veel meer. Dit kwartetspel is bedoeld voor kinderen die leren lezen. Zo kunnen zij thuis spelenderwijs oefenen met de letters en woordjes die ze op school leren.

Bestel hier

2. De honing en de honingin

Ik ben een prinses,' zegt Lien. 'Niet waar,' zegt juf. 'Wel waar,' zegt Lien. 'En pap is honing en mam is honingin.' Dit boek lees je samen, het is een boek (AVI E3) uit onze serie Toneellezen.

Bestel hier

 

3. Maan roos vis magnetische letterdoos

De oude vertrouwde letterdoos in een nieuw jasje! Met deze letterdoos leren kinderen spelenderwijs letters, woordjes en zinnen lezen. De opdrachten stimuleren de taal- en leesontwikkeling.

Doordat de magneetjes steeds opnieuw gelegd kunnen worden en de werkbladen variëren in niveau kunnen kinderen eindeloos oefenen. De opdrachten sluiten 100 % aan bij school.

Bestel hier

4. Hoor jij mijn brul?

Hoor je mij wel? Of hoor je mij niet? Ik brul en ik grom. Ik krijs en ik brom. Ik ben een woest dier. Lees maar. Het staat in dit boek.

Bestel hier


5. Het grote Maan roos vis doeboek

Met het GROTE maan roos vis doeboek verveelt een kind zich geen moment! Het boek staat vol grappige testjes, leuke verhaaltjes, (taal)spellen, moppen, raadsels en puzzels. Kinderen die leren lezen kunnen heerlijk zelfstandig aan de slag met dit boek. Doordat de oefeningen 100 % aansluiten bij de stof van school onderscheidt dit boek zich van alle andere doeboeken. Door de vrolijke en kleurrijke vormgeving voelt het niet als leren, maar stiekem steekt een kind er wél veel van op. Urenlang vermaak gegarandeerd!

Bestel hier

 

Nog meer tips voor leuke cadeautjes vind je op onze kerstpagina