Webinar: Hoe combineer je slim Veilig leren lezen en Estafette in een groep 3/4?

23 oktober 2019

webinar-20-november-horizontaal-formatpngHeb je een combinatiegroep 3/4? En werk je met Veilig leren lezen kim-versie en Estafette editie 3 of overweeg je dit? In dit webinar krijg je concrete handvatten hoe je het slim combineert én hier juist meer uithaalt voor de hele groep!

Meld je aan

 

Inhoud webinar

De combinatiegroep 3/4 is niet de makkelijkste. Maar tijdens dit webinar bieden we concrete tips, handvatten en suggesties. Hiermee kun je het werken met Veilig leren lezen kim-versie en Estafette editie 3 juist tot een groot succes maken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Klassemanagement
  • Algemene tips
  • Regels en routines
  • Jaarplanning en weekplanning
  • Thema’s  
  • Activiteiten

Voor wie?

Leerkrachten groep 3/4, leescoördinatoren, intern begeleiders

Wanneer?

woensdag 20 november – 14.45-15.30 uur.

Kun je niet? Webinars worden opgenomen en kun je terugkijken. Meld je aan voor het webinar via de aanmeldbutton. Je ontvangt een terugkijklink waarmee je het webinar, na uitzending, terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt. 

Wie presenteert?

limke-marion.png

Limke Rolf (methodespecialist) en Marion van der Meulen (hoofdauteur Estafette)

Meld je aan

2 reacties

Margot Huveneers schreef op 7 november om 15:37

Ik zou graag naar de webinar komen, maar kan helaas niet. Ik heb me toch aangemeld, zodat ik achteraf info zou krijgen. Nu lijk ik 'gewoon' aangemeld. Nb ik kan dus helaas niet. Mocht u de webinar nog een keer geven, dan kom ik héél graag!

webredactie Zwijsen schreef op 8 november om 11:51

Ben je niet in de gelegenheid om een webinar te volgen tijdens de live uitzending, dan kan dit later alsnog. Onze webinars worden opgenomen en kun je altijd terugkijken. Meld je aan voor het webinar via de aanmeldbutton op de pagina van het webinar.

Na de dag van de uitzending ontvang je een terugkijklink waarmee je het webinar terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt.