Wie stuur jij een vakantiegroet?

18 juni 2020

vakantiekaartjes-kinderen-thumbnailpngvakantiekaartjes-compleet-250.jpgDe vakantie staat bijna voor de deur! Wil jij je vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s of juf of meester een fijne zomervakantie wensen? Of gewoon een lief berichtje sturen? Download dan snel deze vrolijke ansichtkaarten met bekende karakters van de Zwijsen methoden en spellen.

Knip de voor- en achterkant van de kaart(en) uit, plak ze op elkaar en schrijf er jouw eigen boodschap op. Opsturen maar en klaar is Kees! 

Spelenderwijs leren met de leukste karakters

Leren gaat het beste als het ook een beetje leuk is. Daarom werken wij samen met de beste illustratoren en spelen populaire karakters een grote rol in onze spellen. Zo zijn Woezel & Pip ongekend populair bij jonge kinderen, waardoor ze graag aan de slag gaan met de educatieve spelletjes uit deze serie. Uk & Puk en Pompom kennen kinderen van het kinderdagverblijf en van school. En heb je de nieuwste spellen van Veilig leren lezen al gezien, met de fantastische illustraties van Eefje Kuijl? Natuurlijk hebben we ook spellen voor de wat oudere kinderen. Met de spellen van Dolfje Weerwolfje en de Gorgels zijn taal, spelling en rekenen in ieder geval zeker niet saai!

Bekijk alle spellen

1 reactie

Evelien schreef op 8 juli om 12:25

Heel erg leuk deze kaarten en kan ik ze aan mijn kleinkinderen sturen, die niet uit het buitenland hier bij hun Oma kunnen zijn!!