Zit jij op de beste school van Nederland? Doe dan mee!

3 november 2020

beste-school-nederland-verkiezing-thumbnailpngbeste-school-verkiezing-zwijsen.pngElke dag pizza’s eten in de klas, nooit meer huiswerk en zéker geen moeilijke tafelsommen. Een schoolplein vol mooie speeltoestellen, bomen en een hele grote moestuin of een glijbaan in plaats van trappen! Dat willen alle leerlingen Nederland wel op school! Jouw school is natuurlijk vast al fan-tas-tisch, maar wat zou het nóg beter maken?

Breng hier je stem uit!

De Beste School van Nederland Verkiezing

Trommel al je klasgenoten op en vraag de juf of meester of jullie mee mogen doen met de Beste School van Nederland Verkiezing. Dat is zoiets als meedoen met The Voice: de allerbeste wint!

Vertel waarom jullie school de allerbeste is. En bedenk ook samen wat jullie school nóg beter zou maken? Een ballenbak? Een trampoline om heerlijk op te springen? Vertel ons wat je droomwens is voor je school.

'De beste school van de hele wereld is een heel erg leuk boek voor kinderen, maar ook voor juffen en meesters! Stel dat je op school alles kunt doen wat je wilt. Wat wil je dan écht?' - Rian Visser, kinderboekenschrijver

Wat wint jullie school?beste-school-hele-wereld-klein.png

Heeft jouw school de meeste stemmen? Dan win je niet alleen de door jullie opgegeven droomwens, maar ook een schoolbezoek van kinderboekenschrijfster Manon Sikkel.

Naast haar bekende titels 'Izzy Love' en 'Geheim agent oma' heeft Manon onlangs namelijk nog een super toffe titel uitgebracht. En laat dat verhaal nou net over de beste school van de hele wereld gaan! Toeval? Ik dacht het niet!

Hoe doe je mee met je school? Heel makkelijk:

Vul het stembiljet in via de stemknop. Je vult je naam en je groep in, de naam van je school en je vertelt ons waarom jullie school deze verkiezing moet winnen en wat de school nog beter zou maken. Je kunt meestemmen tot 31 december 2020 middernacht. De winnaar krijgt bericht in de eerste week van het nieuwe jaar. Super spannend en leuk!

3 reacties

Renée Krijtenburg schreef op 11 november om 20:43

Hallo, ik ben Renée Krijtenburg en ik geef les aan de plusgroep "Vuurvliegjes". Op de Koningin Beatrixschool in Den Haag, aan de Saenredamstraat 4, 2525 TN Den Haag.
Wij zijn nu natuurlijk lekker aan de slag gegaan met techniek dit schooljaar. Er kan heel veel op onze school en er heerst een hele fijne sfeer. Het is een hele fijne school waar ik al bijna 24 jaar werk!
Het zou heel fijn zijn en dat is mijn wens, wanneer er een echt technieklokaal zou kunnen komen met veel techniekmaterialen!

Sophia Grootjans schreef op 11 november om 21:01

Basisschool Mijn Spoor, een gezonde basisschool, waar de kinderen niet alleen op een leuke manier leren. Maar ze bieden regelmatig leuke (buiten-)schoolse activiteiten aan, samen met Gemeente Heerlen. Zo kunne de kinderen ieder jaar gratis een paar lessen volgen van een bepaalde sport. Daarnaast zijn de juffen en meesters aardig en zeer bekwaam. Mijn meiden zijn dol op ze en dat laten ze blijken door iedere ochtend iedere juf en meester te knuffelen die ze tegen komen.

Marloes Baelemans schreef op 17 november om 09:13

Basisschool Theresia en Basisschool KlimOp gaan in 2021 fuseren tot Basisschool De Berk (de enige school in Nederland die zo heet!) en krijgen een mooi fris nieuw gebouw, waar hard gewerkt kan worden en veel geleerd. Werken... ja leuk!
Maar nu het schoolplein nog... Want ontspannen en lekker kunnen spelen en rennen hoort er ook bij.
Helpen jullie ons met je stem, de beste (eh leukste) school van Nederland te worden?