Leren lezen zoekboek

ben ik een kip?

Pim Lammers
2 beoordelingen
5

Als je kind net leert lezen, wil het oefenen met alle woorden. En dat kan met dit leuke zoekboek waarin een vreemd wezen met één oog en drie benen zich afvraagt wie of wat hij is. In de volle illustraties zijn niet alleen veel dieren verstopt, maar ook heel veel woorden. Het zijn de woorden die kinderen leren op school: kim, ik , maan, vis, roos, en nog veel meer. Je blijft kijken in dit boek. En lezen. Eenvoudiger dan AVI start, maar je moet wel goed speuren. Dat maakt dit boek leuk én uitdagend.

Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Leren lezen zoekboek

  • Zelf lezen vanaf de eerste dag in groep 3
  • Prachtige zoekplaten
  • Toegankelijk en humoristisch
  • Sluit 100% aan bij school
ISBN: 
9789048736843
Vakgebieden: 
Lezen
Boektypes: 
Zoekboek
Verschijningsvorm: 
Hardback
Pagina's: 
40
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Auteurs: 
Illustratoren: 
Publicatiedatum: 
16 augustus 2019
Thema's: 
Avontuur
De buurt
Vriendschap
Doelgroep: 
AVI: START, 6 - 7 jaar

2 Beoordelingen

5

Janny Knappers (54 jaar) schreef op 7 februari om 09:05

Leuk boek voor in de klas, wel voor individueel gebruik en met een koptelefoon.
Ik heb het zelf ook getest en start snel opnieuw. Het volgen van het monstertje is leuk.

5

Anne (31 jaar) schreef op 1 december om 09:24

Wat is dit een ontzettend leuk boek. Onze dochter van 6 jaar zit nog in de kleuterklas maar kan met dit boek al ontzettend goed uit de voeten. We hebben het voor haar aangeschaft omdat ze al veel interesse in lezen heeft. Dus ook zonder dat je al kan lezen kan je met deze boeken aan de slag. Het gaat bij haar vooral nog om letter herkenning. Door de duidelijke plaatjes weet ze 9 van de 10 keer ook wat er dan zou moeten staan. Niet alleen leuk voor groep 3 maar ook leuk als uitdaging voor een kleuter.

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op maandag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of bij een PostNL-pakketpunt

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).