Maan roos vis leesboeken

Een draak in het bos

Isabel Versteeg
1 beoordeling
5

don is een draak. hij woont in het bos. met zijn mam. en met zijn zus. elk dier is bang voor hem. maar don is zelf ook bang. bang voor elk dier. dat is raar voor een draak.

Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Maan roos vis leesboeken

  • voor beginnende lezers in groep 3
  • met duidelijke, kleurrijke illustraties
  • herkenbare en toegankelijke verhalen
  • leuke boeken voor kinderen die leren lezen!
ISBN: 
9789048718504
Boektypes: 
AVI-boek
Fictie
Verschijningsvorm: 
Hardback
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Auteurs: 
Illustratoren: 
Publicatiedatum: 
1 augustus 2014
Thema's: 
Dieren
Gevoel
Doelgroep: 
AVI: START, 6 - 7 jaar

1 Beoordeling

5

jairson (7 jaar) schreef op 9 april om 15:16

heel leuk boek maar ik woaw dat het langer was jammer maar wel leuk boek

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt op één of meer van de volgende manieren betalen:

  • Via acceptgiro (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij het pakje dat je ontvangt, zit een factuur met acceptgiro voor je bestelling. Deze acceptgiro kun je op de gebruikelijke wijze invullen en bij je bank afgeven. Ook kun je deze acceptgiro via telebankieren of internetbankieren voldoen. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Zo kunnen we je betaling snel en correct afhandelen. Je betaalt pas als je de bestelling hebt ontvangen. Met deze betaalmethode is geen afwijkend bezorgadres mogelijk.
  • Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij maken gebruik van Buckaroo Payment Service Provider.
  • Via iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Wij maken gebruik van Buckaroo Payment Service Provider.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 werkdag in huis als je het voor 23.00 uur besteld hebt.

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.