Kleuters samenleesboeken

Pakket kleuters samenlezen 2

Dit zijn boeken voor kleuters die zelf al willen lezen. De linkerpagina's zijn voorleespagina's voor een ervaren lezer. De rechterpagina's zijn voor woordpagina's die de kleuter zelf kan lezen. Zo lees je om de beurt een stukje en geniet je samen van het verhaal.
Dit pakket bestaat uit de volgende boeken;

  • het boek van de hut
  • het boek van fee
  • het boek van teun
  • wat voor dier zie je hier?
  • nee, nee, nee!
  • een boek vol taart
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Kleuters samenleesboeken

  • Links voorleespagina’s voor ervaren lezers
  • Rechts letters en woorden die je kleuter zelf kan lezen
  • Gezellig samen lezen
  • Leuk en leerzaam tegelijk
ISBN: 
9789048718085
Boektypes: 
Kleuterlezen
Verschijningsvorm: 
SA
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
12 januari 2016
Doelgroep: 
AVI: START, 4 - 6 jaar

2 Beoordelingen

5

Amanda (32 jaar) schreef op 20 november om 07:55

Deze boekjes zijn super leuk om de woordjes en letters te leren. Onze dochter legt de boekjes op een rij en elke avond is een ander boekje aan de beurt. Zij leest de rechterkant en wij de linkerkant.

4

Marieke (35 jaar) schreef op 7 juli om 09:18

Dit is het tweede pakket wat ik heb aangeschaft. Mijn zoontje wordt in augustus 5 maar 'leest' deze boekjes met erg veel plezier. Ze hebben leuke tekeningen en de tekst is heel eenvoudig. Door de herhaling van woordjes wordt het voor een kind ook makkelijker om woordjes te herkennen. Erg leuk!

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of er volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag. 

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).