Veilig leren lezen Voorleesboeken

Spin op de maan

Marly van Otterloo
0 beoordelingen
0

Dit boek sluit aan bij kern 10 van de leesmethode Veilig leren lezen. U kunt het voorlezen na ongeveer 27 weken leesonderwijs.

Spin op de maan
Tuur heeft een hut in de tuin. Als hij naar binnen wil gaan, loopt hij met zijn gezicht in een spinnenweb. Tuur schrikt, maar spreekt zichzelf toe: 'Mama is bang voor spinnen. Ik niet!' Met ontzag kijkt Tuur hoe de spin een vlieg vangt in zijn web. Het is best gezellig met z'n tweetjes in de hut. Maar dan belandt Spin in een grote bel, van Tuurs bellenblaas. Hij verdwijnt richting de maan. En op de maan zijn geen vliegjes, weet Tuur! Hoe krijgt hij Spin weer op aarde - en vooral - terug in de hut?

Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Veilig leren lezen Voorleesboeken

  • om voor te lezen aan kinderen in groep 3
  • bij elke kern hoort een voorleesboek
  • deze verwijzen naar één van de leesboeken voor de kinderen
  • zo geniet je met elkaar van mooie boeken
ISBN: 
9789048721290
Vakgebieden: 
Biologie
Natuur
Boektypes: 
Voorleesboek
Verschijningsvorm: 
Hardback
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Illustratoren: 
Publicatiedatum: 
19 mei 2016
Thema's: 
Dieren
Natuur

Geen beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, je kan de eerste zijn die dit product beoordeelt.

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op maandag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of bij een PostNL-pakketpunt

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).