Zomerlezen

Zomerlezen groep 3 2019

Met dit lees-doeboek kan een kind dat na de zomervakantie naar groep 4 gaat lekker aan de slag in de zomervakantie. Het boek staat boordevol verhalen, moppen, strips én uitdagende puzzels. Neem het mee op reis, naar het zwembad of naar opa en oma en lees waar je maar kunt. Zo blijft het lezen op school ook na de zomer goed gaan. De juf of meester zal trots zijn!
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Zomerlezen

  • AVI-niveau behouden in de zomervakantie
  • Voor kinderen die (bijna) klaar zijn met groep 2, 3 of 4 
  • Met leuke verhalen, versjes, strips, opdrachten en een kleurplaat
  • Sluit aan bij 'lees 15 minuten per dag'
  • Aansluiting op leesmethodes van groep 3 en 4
ISBN: 
9789048736348
Vakgebieden: 
Lezen
Boektypes: 
AVI boek
Verschijningsvorm: 
Paperback
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Serie: 
Publicatiedatum: 
1 mei 2019
Thema's: 
Avontuur
Doelgroep: 
AVI: E3, 6 - 7 jaar

5 Beoordelingen

5

Brenda (37 jaar) schreef op 13 juli om 10:29

Een fijn dun en licht boekje, handzaam voor mee op vakantie. Met toch een flinke hoeveelheid leeswerk om het lezen bij te spijkeren of op peil te houden. Ons jongetje is niet zo dol op lezen, maar dit boekje pakt toch zijn interesse!!

5

Joa (6 jaar) schreef op 3 juli om 17:23

Ik ga met dit boek na de Dolomieten, waar we in de zomer op vakantie gaan. Samen met mama ga ik er iedere dag in lezen, rekenen en puzzelen, meestal in de ochtend, als we lekker lang ontbijten buiten op het terras. De zwarte poes van de buren komt meestal ook kijken na het boekje en het lekkere ontbijt!
Zo kan ik de hele zomer doorwerken. Juf Willeke, mijn juf uit groep 3, en de nieuwe juffen van groep 4, zullen trots zijn op mij.

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of er volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag. 

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).