Rompompom

Het grote Rompompom doeboek

Dit kleurrijke boek staat vol met kleurplaten, spelletjes, puzzels, zoek-de-verschillen, verhaaltjes en knutsels! Spelenderwijs oefenen kleuters lezen, schrijven en rekenen. Met deze 96 pagina's boordevol doe-dingen ontwikkelt het kind bovendien zijn fijne motoriek. De letter- en cijferoefeningetjes zijn speels en laagdrempelig, zodat de kleuter er veel plezier uit zal halen én er ongemerkt veel van leert.
Leerdoelen:

  • Herkennen, onderscheiden en oefenen van letters en getallen t/m 20
  • Vergroten van de woordenschat
  • Tellen t/m 20
  • Oefenen van de fijne motoriek door middel van knippen, kleuren, schrijven, tekenen en plakken
  • Oefenen van de oog-handcoördinatie
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Rompompom

  • sluit aan bij het meest gebruikte totaalaanbod op Nederlandse scholen: Schatkist
  • stimuleert de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden
  • sluit direct aan bij de leefwereld van kleuters
  • spelen en leren tegelijk!
ISBN: 
9789048735921
Vakgebieden: 
Kleuteronderwijs
Lezen
Taal
Serie: 
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
3 oktober 2018
Leeftijd: 
4 - 6

4 Beoordelingen

5

Marc (42 jaar) schreef op 9 november om 09:34

Mijn dochter zit in groep 2 en vindt het erg leuk om hier in te werken. Sommige bladzijden kan ze helemaal zelf, bij andere heeft ze nog wat hulp nodig. De samenlees verhaaltjes zijn ook leuk om samen te doen.

5

Pieternel Wuisman (61 jaar) schreef op 22 juni om 07:28

Als leerkracht heb ik jaren met veel plezier gewerkt met Veilig Leren Lezen. Maan Roos Vis gaf mij een fijne extra bijdrage. Toen ik Rompompom ontdekte vond ik dat een heel leuk tijdschrift. Inmiddels ben ik oma en geef ik mijn kleinzoon het doeboek Rompompom om in de vakantie lekker enthousiast bezig te kunnen zijn. De lay-out, de tekeningen, de creatieve opdrachten, eigenlijk alles is top!

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Coronavirus: Kan ik besmet worden door een postpakketje?

Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen. Zie ook de informatie op de website van het RIVM

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of bij een PostNL-pakketpunt

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).