Maan roos vis

Maan roos vis ik lees en schrijf

In dit leuke schrijfkoffertje zitten schrijfkaarten en een uitwisbare stift om uitgebreid te oefenen met schrijven. Kinderen leren letters en woorden aan elkaar schrijven, zoals ze het ook op school leren. Er zitten veel verschillende opdrachten in de koffer zoals woordzoekers, verhaaltjes om zelf te lezen, rijmopdrachtjes, schrijfoefeningen met letters, woorden en zinnen. En nog véél meer om volop te oefenen met schrijven en lezen. De schrijfkaarten zijn door de uitwisbare stift telkens opnieuw te gebruiken. Leerdoelen •Leren schrijven van letters, woorden en zinnen in verbonden schrift •Leren lezen van woorden en zinnen •Oefenen van de fijne motoriek door middel van schrijfopdrachten
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Maan roos vis

  • speciaal voor kinderen in groep 3
  • leerzaam, leuk en voordelig
  • herkenbaar: de spellen passen bij de leesmethode Veilig leren lezen van Zwijsen, waar verreweg de meeste kinderen mee leren lezen
ISBN: 
9789048736614
Vakgebieden: 
Lezen
Schrijven
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
17 juni 2019
Leeftijd: 
6 - 8

4 Beoordelingen

3

Eke Lindner (6 jaar) schreef op 7 april om 09:37

Degelijke materialen, en leuk vormgegeven. Onze zoon vind het ook leuk om mee te werken. Vooral dat je het daarna weer uit kan wissen is een succes voor hem, en voor ons. Het sluit goed aan op de methode. Enige minpunt is de meegeleverde stift: deze is te dik voor de liniatuur! Ook zou het nog beter zijn als de stift niet rond maar 6-kantig was, om een goede pengreep te stimuleren.

5

Sofie Swinnen (7 jaar) schreef op 1 november om 19:29

Ik heb dit koffertje aangekocht om te gebruiken in mijn klasje. Ik geef les in het buitengewoon onderwijs aan kindjes van 7 jaar met een leerachterstand en dus les volgen op een niveau eerste leerjaar. Als ze eerder klaar zijn, mogen ze uit de taalhoek boekjes en spelletjes kiezen die aansluiten bij onze leesmethode en zo wat verder oefenen op een leuke manier. Dat vinden ze echt superleuk om te doen en proberen dan bij de klaswerkjes wat sneller door te werken: win-win dus :-) Dat je kan uitwissen is ook een groot pluspunt, zo kunnen we de materialen meermaals gebruiken...joepie!

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op maandag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of bij een PostNL-pakketpunt

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).