Maan roos vis

Maan roos vis magnetische rekendoos

3 beoordelingen
4.6666666666667

Kinderen leren in groep 3 rekenen. Als de interesse voor getallen eenmaal is gewekt, dan willen kinderen vaak meer. Met deze rekendoos kunnen ze eindeloos oefenen met getallen, muntjes en fiches. Je kind kiest een werkblad en legt dat in de deksel van de doos. Daarop legt het de magneetjes. Zo oefent je kind spelenderwijs met rekenen.

De opdrachten sluiten 100% aan bij de methode op school.

Leerdoelen:

  • Verder tellen en terugtellen vanuit verschillende getallen t/m 100
  • Omgaan met getallen en hoeveelheden t/m 100
  • Maken van optel- en aftreksommen
  • Plaats van de getallen met meer en minder
  • Halveren, verdubbelen en splitsen
  • Herkennen van munten en tellen van geld
Niet voorradig

Over de serie: Maan roos vis

  • speciaal voor kinderen in groep 3
  • leerzaam, leuk en voordelig
  • herkenbaar: de spellen passen bij de leesmethode Veilig leren lezen van Zwijsen, waar verreweg de meeste kinderen mee leren lezen
ISBN: 
9789048731558
Vakgebieden: 
Rekenen en wiskunde
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
23 november 2016
Leeftijd: 
6 - 8

3 Beoordelingen

5

Naj (5 jaar) schreef op 24 september om 09:10

Zeer educatief, spelenderwijs waardoor onze zoon er eindeloos plezier van heeft. Met een werkboek of schriftje is hij toch gauw uitgekeken verder veel verschillende onderwerpen en ideaal voor in de auto (magnetisch dus je raakt niets kwijt)

Echt een aanrader!

4

Leontine Fleischer (42 jaar) schreef op 19 oktober om 17:53

Top product. Leuk leren rekenen. Mijn zoon is net begonnen op de lagere school en vindt het een super manier van rekenen. Dank

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of er volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag. 

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).