Maan roos vis

Maan roos vis schooltje spelen

9 beoordelingen
4.7777777777778

Met maan roos vis schooltje spelen wordt thuis oefenen een feest! Wie speelt de juf of meester? En wat moeten de leerlingen doen? Je kind leert spelenderwijs lezen, schrijven en rekenen op een manier die 100% aansluit bij school.

Dit zit in de doos:

 • Whiteboards
 • Oefenkaarten
 • Schrift voor de juf of meester
 • Diploma
 • Werkboekjes
 • Stickers
 • Schoolbel
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Maan roos vis

 • speciaal voor kinderen in groep 3
 • leerzaam, leuk en voordelig
 • herkenbaar: de spellen passen bij de leesmethode Veilig leren lezen van Zwijsen, waar verreweg de meeste kinderen mee leren lezen
ISBN: 
9789048730285
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
15 september 2016
Leeftijd: 
6 - 8

9 Beoordelingen

5

Marc (44 jaar) schreef op 9 november om 11:17

Geweldig product! Mijn zoon speelt eigenlijk het liefst spelletjes op de iPad of op de telefoon. Maar sinds hij Schooltje spelen voor zijn verjaardag heeft gekregen, is dat ook echt een succesnummer. Alleen of met een vriendje kan hij zich uren vermaken met het spel. Het leuke als ouder vind ik dat hij er ook nog wat van opsteekt!!

5

Selina (34 jaar) schreef op 25 september om 10:29

Wat leuk is dit! Vandaag gekocht en meteen bekeken met de meiden. (4&7 jaar) ze zijn al druk aan het spelen, vooral met de bel aan het luiden. Het sluit helemaal aan bij school! Een dikke 10! Onze dochter vindt lezen verschrikkelijk maar nu is ze aan het lezen want dat staat op het bord ?? Ik zou graag weten of er ook extra werkboekjes te koop zijn.

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt op één of meer van de volgende manieren betalen:

 • Via acceptgiro (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij het pakje dat je ontvangt, zit een factuur met acceptgiro voor je bestelling. Deze acceptgiro kun je op de gebruikelijke wijze invullen en bij je bank afgeven. Ook kun je deze acceptgiro via telebankieren of internetbankieren voldoen. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Zo kunnen we je betaling snel en correct afhandelen. Je betaalt pas als je de bestelling hebt ontvangen. Met deze betaalmethode is geen afwijkend bezorgadres mogelijk.
 • Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij maken gebruik van Buckaroo Payment Service Provider.
 • Via iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Wij maken gebruik van Buckaroo Payment Service Provider.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 werkdag in huis als je het voor 23.00 uur besteld hebt.

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.