Maan roos vis

Maan roos vis schooltje spelen

Met maan roos vis schooltje spelen wordt thuis oefenen een feest! Wie speelt de juf of meester? En wat moeten de leerlingen doen? Je kind leert spelenderwijs lezen, schrijven en rekenen op een manier die 100% aansluit bij school.

Dit zit in de doos:

 • Whiteboards
 • Oefenkaarten
 • Schrift voor de juf of meester
 • Diploma
 • Werkboekjes
 • Stickers
 • Schoolbel
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Maan roos vis

 • speciaal voor kinderen in groep 3
 • leerzaam, leuk en voordelig
 • herkenbaar: de spellen passen bij de leesmethode Veilig leren lezen van Zwijsen, waar verreweg de meeste kinderen mee leren lezen
ISBN: 
9789048730285
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
15 september 2016
Leeftijd: 
6 - 8

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt op één of meer van de volgende manieren betalen:

 • Via acceptgiro (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij het pakje dat je ontvangt, zit een factuur met acceptgiro voor je bestelling. Deze acceptgiro kun je op de gebruikelijke wijze invullen en bij je bank afgeven. Ook kun je deze acceptgiro via telebankieren of internetbankieren voldoen. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Zo kunnen we je betaling snel en correct afhandelen. Je betaalt pas als je de bestelling hebt ontvangen. Met deze betaalmethode is geen afwijkend bezorgadres mogelijk.
 • Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij maken gebruik van Buckaroo Payment Service Provider.
 • Via iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Wij maken gebruik van Buckaroo Payment Service Provider.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 werkdag in huis als je het voor 23.00 uur besteld hebt.

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Ik wil een boek of spel retourneren, hoe werkt dat?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing.

Retourneren van een besteld product

Je kunt een artikel dat je bij ons gekocht hebt kosteloos retourneren:

 • als je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons meldt.
 • als je het hierna binnen 14 dagen retourneert inclusief een geldig aankoopbewijs, zoals b.v. de factuur/pakbon, een kopie daarvan, de bevestigingsmail of een afschrift.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn, komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort op je rekening. Dit is inclusief de verzendkosten tenzij je een deel van de bestelling houdt. Voor geretourneerde artikelen die (licht) beschadigd zijn, houden wij een passende schadevergoeding in.

Wijze van retourzenden

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat WPG Uitgevers c.q. Uitgeverij Zwijsen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Wanneer je een product retour wil sturen, kun je gebruik maken van dit modelformulier.

Wil je zeker weten of je retourzending aankomt? Brievenbuspost kun je dan aangetekend retour sturen, pakketten kun je volgen met behulp van een 3S-code. Vraag op het postagentschap altijd om deze code, want met de 3S-code kun je het verzendtraject van je pakket volgen via de website www.tracktrace.nl. Zo kun je zien of en wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen.

Sluit altijd een geldig aankoopbewijs bij. Je dient de factuur/pakbon, een kopie daarvan, de bevestigingsmail of een afschrift bij het te retourneren artikel bij te sluiten. Wij stellen het op prijs wanneer je b.v. op de achterkant van de factuur de reden van terugzenden vermeldt. Of gebruik daarvoor bovengenoemd modelformulier.

Stuur je artikel(en) retour naar:

 • Voor Nederland: Antwoordnummer 11680, 1000 RA Amsterdam
 • Voor België: WPG boeken, DA 852-201-3, 2000 Antwerpen

Terugbetaling bij retourneren

Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van je koop te willen afzien, betalen we je terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retour buiten voorwaarden

Wanneer je een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder factuur of pakbon of een kopie daarvan terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vind ze hier.