Mees Kees

Mees Kees meest fout gespelde woordenkwartet

3 beoordelingen
3.6666666666667

Bij dictee tapt Mees Kees graag moppen. Maar hoe schrijf je al die moeilijke woorden van een dictee eigenlijk? Speel dit kwartet en je weet het! Vraag om een woord uit een van de dictees: Mag ik van het dictee van Tobias het woord pyjama? Mag ik van het dictee van Mees Kees het woord dromedaris? Verzamel zo snel mogelijk vier woorden van één dictee en je hebt een kwartet! Door dit kwartetspel te spelen, leer je deze moeilijke woorden. Wedden dat je ze voortaan goed spelt?!

Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Mees Kees

  • rekenen, lezen en spellen: Mees Kees maakt overal een feestje van!
  • sluit 100% aan bij de lesstof van school
  • geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar
ISBN: 
9789048730001
Vakgebieden: 
Taal
Lezen
Serie: 
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
28 april 2016
Leeftijd: 
8 - 10

3 Beoordelingen

4

Brenda (37 jaar) schreef op 13 juli om 10:35

Wat een leuk spel om moeilijke woorden in te prenten! Nou nog goed schrijven is wel een dingetje. Het heet tenslotte kwartet en bij kwartet hoor je niet te schrijven.

3

Frans (48 jaar) schreef op 10 juli om 22:08

Bij aanschaf van dit spel dacht ik dat er ook woorden verkeerd gespeld waren, om zo mijn kinderen te attenderen hierop en hoe het goed geschreven zou moeten worden. Echter is dit niet het geval, waardoor het een 'gewoon'kwartetspel blijkt te zijn.
Er zit wel een een 'extra spelregel' bij om woorden te laten schrijven, maar als ik die wil toevoegen, dan haken mijn kinderen snel af, daar ze alleen maar kwartet willen spelen.

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of bij een PostNL-pakketpunt

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).