Rompompom

Rompompom Woordenmaker

9 beoordelingen
4.7777777777778

De woordenmaker bestaat uit meer dan 100 korte woordjes. Je kind leert letters en woorden aan plaatjes te koppelen en omgekeerd. Elk woord is verbeeld in een plaatje. Je kind kijkt naar het woord en legt de letters na. Het spel vergroot de letterkennis én zijn woordenschat.

Leerdoelen:

  • Koppelen van klanken aan letters
  • Onderscheiden van de letters
  • Oefenen van de letters
  • Maken van woorden
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Rompompom

  • sluit aan bij het meest gebruikte totaalaanbod op Nederlandse scholen: Schatkist
  • stimuleert de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden
  • sluit direct aan bij de leefwereld van kleuters
  • spelen en leren tegelijk!
ISBN: 
9789048731183
Vakgebieden: 
Lezen
Serie: 
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
14 februari 2019
Leeftijd: 
4 - 6

9 Beoordelingen

5

VLasta Timmermans (63 jaar) schreef op 8 februari om 18:38

De kleuters met een ontwikkelingsachterstand met wie ik met dit boekje werk zijn erg enthousiast.
Ze kennen al een aantal letters en kunnen nu een de woordjes gaan herkennen en samen "lezen ", ook kunnen zij de eenvoudige woordjes met de losse woordflapjes vormen en aan de hand van de opgedrukte symbooltjes in kleur meteen ook controleren of het antwoord goed is. Heel erg leuk om toch zo'n 100 woordjes spelenderwijs te kunnen oefenen. Fantastisch!

5

Roxanna (32 jaar) schreef op 17 januari om 08:42

Ik kocht de woordenmaker voor mijn 5 jarige dochter die in de 3de kleuterklas zit. Ze wil zo graag leren lezen!
Met de woordenmaker leert ze op een speelse manier de klanken en tekens aan elkaar koppelen. Ze geniet van de momentjes samen, al kan ze er ook heel mooi alleen mee aan de slag. Mijn jongste dochter van bijna 3 jaar doet graag mee. Zij kiest dan een prentje en zegt wat er op staat en de zus maakt dan het woordje. Wij zijn fan!

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 dag in huis als je het voor 23.00 uur bestelt op zondag t/m vrijdag.

Voor 23.00 uur besteld op: Verwachte bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee je de aflevering van je pakket kunt volgen. Ben je op het moment van bezorgen niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in de brievenbus. Het pakketje wordt dan bij de buren geleverd of er volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag. 

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).