Rompompom

Rompompom Woordenmaker

3 beoordelingen
4.3333333333333

De woordenmaker bestaat uit meer dan 100 korte woordjes. Je kind leert letters en woorden aan plaatjes te koppelen en omgekeerd. Elk woord is verbeeld in een plaatje. Je kind kijkt naar het woord en legt de letters na. Het spel vergroot de letterkennis én zijn woordenschat.

Leerdoelen:

  • Koppelen van klanken aan letters
  • Onderscheiden van de letters
  • Oefenen van de letters
  • Maken van woorden
Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis.

Over de serie: Rompompom

  • sluit aan bij de meest gebruikte kleutermethode van Nederland, Schatkist
  • stimuleert de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden
  • sluit direct aan bij de leefwereld van kleuters
  • spelen en leren tegelijk!
ISBN: 
9789048731183
Vakgebieden: 
Lezen
Serie: 
Uitgever: 
Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 
21 februari 2018
Leeftijd: 
4 - 6

3 Beoordelingen

5

Joke Vromans (4 jaar) schreef op 21 november om 16:37

Leuk om kinderen spelenderwijs te laten leren. Educatief maar voor kinderen ook echt leuk om te doen. Mijn dochter van 4 jaar vind het op school en thuis erg leuk om letters te schrijven. Echter is woorden maken nog te moeilijk. Met de eenvoudige stappen van de woordenmaker kan ze zelf de letters omzetten in woorden en dat vind ze erg leuk! Al met al educatief en leuk voor kids vanaf 4 jaar! Zeker aanschaffen!

4

Paulien Dierdorp (67 jaar) schreef op 17 november om 10:54

Mijn kleinzoon van bijna 5 jaar vond het leuk om met de symbooltjes de woordjes te vormen. Ik denk alleen dat dit woordenmakerspel meer iets is voor de wat oudere kinderen, letters herkennen is nu al moeilijk genoeg voor hem.

Veelgestelde vragen over boeken en spellen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Zijn genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste boeken en spellen uit ons assortiment heb je binnen 1 werkdag in huis als je het voor 23.00 uur besteld hebt.

Meerdere producten

Wanneer je meerdere boeken in 1 keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk je ordernummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden als je ons belt.

Waar kan ik extra werkbladen en oplossingen vinden?

Bij sommige spellen, doeboeken en doeblokken horen extra werkbladen of oplossingen. Je vindt ze hier.

Waarom kan ik niet meer dan 9 verschillende producten in mijn winkelmandje stoppen?

Om technische redenen is er momenteel een maximum aan het aantal artikelen per bestelling. Als je meer artikelen wilt bestellen dan kun je dit over twee orders verdelen. Over beide bestellingen zullen verzendkosten berekend worden (€1,95 per order).