Educatief verantwoord

Kindertijdschriften van Zwijsen zijn niet alleen leuk maar ook heel educatief verantwoord. 80% van de schoolkinderen in Nederland en Vlaanderen leert lezen met Zwijsen. Met de tijdschriften Rompompom, Maan roos vis en Dolfje Weerwolfje leggen we de link tussen wat kinderen op school leren en wat ze thuis voor hun plezier doen. Sluit nu een abonnement af!

 

Rompompom

voor kleuters

4 nummers voor slechts € 12,-

Sluit 100% aan bij school

Ook leuk om cadeau te geven!  

Maan roos vis

voor beginnende lezers

4 nummers voor slechts € 12,-

Sluit 100% aan bij school

Ook leuk om cadeau te geven!

Dolfje Weerwolfje

voor groep 4, 5 & 6

6 nummers voor € 23,95

Je kunt kiezen uit een proef-, jaar- of cadeau-abonnement.

Veelgestelde vragen tijdschriften

Wanneer ontvang ik mijn tijdschrift?

Heb je een abonnement afgesloten? In het verzendschema zie je wanneer ieder nummer wordt verzonden.

Hoe kan ik betalen bij afsluiting van een abonnement?

Je kunt via IDEAL of met een automatische incasso betalen. Je kunt ook gebruikmaken van een acceptgiro. Hiervoor geldt een toeslag van € 2,-. Prijswijzigingen voorbehouden. 

Het abonnementsgeld voor Rompompom, Maan Roos Vis en Dolfje Weerwolfje wordt afgeschreven in de week dat het eerst te ontvangen nummer bezorgd wordt. In het verzendschema zie je de geplande bezorgdata.

Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. De betalingstermijn wordt vastgelegd zoals je bij het aangaan van het abonnement hebt aangegeven.

Ik wil een wijziging doorgeven in mijn (adres)gegevens

Via de Zwijsen Abonneeservice kun je je abonneegegevens aanvullen of wijzigen, of een adreswijziging doorgeven. Dat kan schriftelijk, telefonisch (020-551 87 31, bereikbaar ma. t/m vr. 08:30 tot 17:00) of per e-mail (zwijsenabonneeservice@weekbladpers.nl).

Postadres:

Zwijsen Abonneeservice
Antwoordnummer 45609
1040 VE Amsterdam