Klantenservice - kindertijdschriften

Met ingang van schooljaar 2019-2020 biedt Zwijsen geen tijdschriften-abonnementen meer aan.

Meer dan 10 jaar heeft Zwijsen de tijdschriften Rompompom, Maan roos vis en Dolfje Weerwolfje gemaakt voor alle kinderen op de basisschool. Wij hebben ervoor gekozen om hiermee te stoppen en ons te richten op boeken, spellen en doeboeken rondom deze characters. Dit omdat we zagen dat het aantal abonnees achteruit ging, een trend die al langere tijd gaande is in het tijdschriftenlandschap en waar wij helaas ook mee te maken hebben. Heb je nog een vraag over onze tijdschriften? Onze abonneeservice is iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur, per mail of telefonisch op 085-0293183.

 

Veelgestelde vragen tijdschriften

Onze tijdschriften stoppen m.i.v. schooljaar 2019-2020. Lees hier meer

Al meer dan 10 jaar maakt Zwijsen de tijdschriften Rompompom, Maan roos vis en Dolfje Weerwolfje voor alle kinderen op de basisschool. Na dit schooljaar (2018-2019) stoppen we hiermee. De reden hiervoor is dat wij merken dat het aantal abonnees achteruit gaat. Helaas hebben ook wij last van deze trend, die al langere tijd gaande is in het tijdschriftenlandschap.

Je kunt dus géén nieuw abonnement meer afsluiten op onze tijdschriften. Wel blijven we leuke en leerzame boeken en spellen maken voor jouw kind op de basisschool. We merken dat er enorm veel vraag is naar materialen om thuis te oefenen. Onze leesboeken, spellen en doeboeken - die 100 % aansluiten bij wat kinderen leren op school - voorzien in die specifieke klantbehoefte. Welk boek of spel past bij jouw kind? Kijk maar eens rond op onze site!