Veelgestelde vragen De Trek

Kijk bij onze veelgestelde vragen hieronder of neem direct contact met ons op. Bekijk ook het overzicht van alle vragen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur, per mail of telefonisch op 013 583 88 88.

Vraag en antwoord

Waar vind ik de informatie voor gebruikers, zoals planningen, toetsen, werkbladen, kleurplaten en tips voor leerlingen?

De extra informatie voor gebruikers vind je voortaan in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor álle leerkrachten met een Basispoortaccount.

Werk je met Digiregie, dan vind je deze informatie in Digiregie onder de tabjes 'Extra materiaal' en 'Naslag'.

Tab 'Lesmateriaal & Naslag' in de Leerkrachtmodule

De Leerkrachtmodule is het gratis beheerprogramma bij de online software van Zwijsen. Dit programma is uitgebreid met een tab 'Lesmateriaal & Naslag'. Hieronder bevindt zich alle extra informatie voor gebruikers, zoals planningen, toetsen, werkbladen, kleurplaten en meer. Om het extra lesmateriaal bij jouw methode te zien maak je gebruik van het filter bovenaan de tab. Je kunt het resultaat verfijnen door te filteren op ‘kern’, ‘jaargroep’, ‘soort materiaal’, enzovoort. De tab 'Lesmateriaal & Naslag' is zichtbaar nadat je bent ingelogd bij Basispoort.

Verder naar Lesmateriaal & Naslag

 

Is De Trek verkrijgbaar?

De Trek is een methode geschiedenis voor groep 4 t/m 8 van Uitgeverij Zwijsen. Deze crossmediale methode verscheen in 2005.

Vanaf 1 januari 2019 verdwijnt De Trek uit het fonds van Uitgeverij Zwijsen. De werkboekjes zijn dan niet meer te bestellen. Ook de Leerkrachtassistent wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund. Er worden geen updates meer uitgevoerd of nieuwe bestanden online gezet. We hopen dat je met veel plezier met De Trek hebt gewerkt en bedanken je voor het gebruik van de methode. Met Tijdzaken hebben we een heel goed alternatief voor je. Deze moderne methode brengt geschiedenis echt tot leven in de klas!