Veelgestelde vragen Een zee van tijd, Land in zicht en In vogelvlucht

Hier vind je de veelgestelde vragen over Een zee van tijd, Land in zicht en In vogelvlucht.

Kijk bij onze veelgestelde vragen hieronder of neem direct contact met ons op. Bekijk ook het overzicht van alle vragen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur, per mail of telefonisch op 013 583 88 88.

Een zee van tijd, Land in zicht, In vogelvlucht

Waar vind ik de informatie voor gebruikers, zoals planningen, toetsen, werkbladen, kleurplaten en tips voor leerlingen?

De extra informatie voor gebruikers vind je voortaan in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor álle leerkrachten met een Basispoortaccount.

Werk je met Digiregie, dan vind je deze informatie in Digiregie onder de tabjes 'Extra materiaal' en 'Naslag'.

Tab 'Lesmateriaal & Naslag' in de Leerkrachtmodule

De Leerkrachtmodule is het gratis beheerprogramma bij de online software van Zwijsen. Dit programma is uitgebreid met een tab 'Lesmateriaal & Naslag'. Hieronder bevindt zich alle extra informatie voor gebruikers, zoals planningen, toetsen, werkbladen, kleurplaten en meer. Om het extra lesmateriaal bij jouw methode te zien maak je gebruik van het filter bovenaan de tab. Je kunt het resultaat verfijnen door te filteren op ‘kern’, ‘jaargroep’, ‘soort materiaal’, enzovoort. De tab 'Lesmateriaal & Naslag' is zichtbaar nadat je bent ingelogd bij Basispoort.

Verder naar Lesmateriaal & Naslag

 

Ik ben op zoek naar de klik- en leeroefeningen bij Een zee van tijd.

De klik- en leeroefeningen (interactieve platen) bij de thema's uit Een zee van tijd zijn gemaakt in Flash en dit programma wordt niet meer aangeboden op de nieuwe website. 

Zijn Een zee van tijd, Land in zicht en In vogelvlucht verkrijgbaar?

Een zee van tijd, Land in zicht en In vogelvlucht zijn samenhangende methoden voor de zaakvakken. Een zee van tijd behandelt de geschiedenis, Land in zicht is een leergang voor aardrijkskunde en In vogelvlucht omvat het natuuronderwijs. Deze methoden zijn in 2018 - 2019 uit het fonds van Zwijsen verdwenen. De eerste versie van deze methoden werd ontwikkeld in de jaren 1991-1995. In 1992 verscheen De wereld rond. Deze vier samenhangende methoden vormden tezamen het project Het ei van Columbus.