Een vrolijk koffertje vol leuks!

Hoewel we door de coronapandemie niet, of heel beperkt op vakantie kunnen, zorgt een koffertje vol leuks in ieder geval wél voor een vakantiegevoel!

Zwijsen heeft voor iedere leeftijd leerzame én leuke koffertjes vol spellen waar kinderen eindeloos mee kunnen oefenen. De uitwisbare stiften en kaarten van de koffertjes zorgen ervoor dat je kind met veel plezier werkt aan vaardigheden die het op school nodig heeft. Zo verbeter je de fijne motoriek en worden lezen, schrijven en rekenen geautomatiseerd. Je bestelt de koffertjes snel, veilig en eenvoudig in de webshop. Veel plezier!

Woezel & Pip abc schrijfkofferwoezel-pip-schrijfkoffer-300x300.png

De allerkleinsten maken spelenderwijs kennis met letters en oefenen de fijne motoriek met voorbereidende schrijfbewegingen. Vaardigheden die later belangrijk zijn om succesvol te leren schrijven. Met deze vrolijke schrijfkoffer van Woezel & Pip oefenen peuters en kleuters (3+) al spelenderwijs met de letters van het alfabet. Op iedere schrijfkaart staat een grote letter, een kleine letter, een plaatje en een woordje. Ook voor kinderen die al kunnen lezen blijven de kaarten hierdoor interessant!

Naar de Woezel & Pip schrijfkoffer

Rompompom ik lees en schrijfrompompom-schrijfkoffer-300x300.png

Je kind maakt spelenderwijs kennis met letters en cijfers en oefent met deze kaarten een goede pengreep en de fijne motoriek. Belangrijke vaardigheden om in groep 3 succesvol te gaan leren lezen en schrijven. Zo leren ze bijvoorbeeld de letter van hun eigen naam of het cijfer dat bij hun eigen leeftijd hoort schrijven! De schrijfkaarten zijn door de uitwisbare stift telkens opnieuw te gebruiken, dus er kan eindeloos geoefend worden!

Naar het Rompompom schrijfkoffertje

Lezen & schrijven Veilig leren lezenveilig-leren-lezen-schrijfkoffer-300x300.png

Zit je kind in groep 3? Dan oefent het met dit koffertje thuis spelenderwijs de letters zoals het die op school geleerd heeft. Hoe meer oefening hoe beter je kind wordt in lezen en schrijven. Met deze leuke schrijfkoffer kunnen kinderen (6+) met behulp van diverse schrijfkaarten en een uitwisbare stift uitgebreid oefenen met lezen en schrijven. De inhoud van de koffer is daarnaast lekker divers! Denk bijvoorbeeld aan woordzoekers, verhaaltjes om zelf te lezen, rijmopdrachtjes en schrijfoefeningen met letters, woorden en zinnen. En nog véél meer!

Naar het Veilig leren lezen Lezen koffertje

De Gorgels tafels oefenengorgels-schrijfkoffer-300x300.png

Vanaf groep 4 oefent je kind met De Gorgels de tafels! Zo wordt het automatiseren van de tafels een feestje. En hoe beter de tafels geautomatiseerd zijn, hoe beter je kind wordt in de andere rekenvaardigheden. Met dit spel oefenen kinderen (7+) spelenderwijs de tafels 1 tot en met 12. Ze kunnen het alleen spelen, maar ook met z’n tweeën. Met de spelborden waar de tafels op staan, een uitwisbare stift, een dobbelsteen en een controlevel kunnen kinderen aan de slag. Leuk om te doen en leerzaam bovendien!

Naar het De Gorgels tafels oefenen koffertje

Reacties (0)

Geef een reactie

Jouw email wordt niet gepubliceerd.