Estafette

Aanvullende leesseries Estafette

Ieder kind heeft andere interesses, dus het is van groot belang dat kinderen vrij kunnen lezen in boeken die hen aanspreken. In de aanvullende leesseries van Estafette voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar, is er voor ieder kind en elk niveau een geschikt boek te vinden.

Wat maakt deze boekenseries zo bijzonder?

  • Variatie in boeksoorten en thema’s
  • Ze zijn geschreven door bekende kinderboekenschrijvers, zoals Mirjam Oldenhave (Mees Kees), Caja Cazemier (Brugklassers!) en Griffel-winnaars Bette Westera, Selma Noort en Jan Paul Schutten    
  • Prachtige tekeningen van populaire illustratoren, zoals Hugo van Look (Dolfje Weerwolfje) en Gouden Griffel-winnaar Annet Schaap (Hoe overleef ik …)
  • Sluit 100% aan bij de leesmethode Estafette
  • Veel extra materiaal voor in de klas op landvanlezen.nl, zoals gratis werkbladen en lesbrieven

Leesseries bij Estafette, lekker doorlezen!

Bekijk de leesseries Estafette voor groep 4, 5, 6, 7 en 8 in onze webshop of download de brochure. De boeken zijn ook te bestellen via de basissschoolleverancier. 

Wist je dat… er bij elk boek een boektrailer is?

De boektrailers heten ‘Proef het boek’ en zijn gemaakt door vlogger en kinderboekenschrijver Jørgen Hofmans. Ken jij ze al? Bekijk alle Proef het boek-trailers op het YouTube-kanaal van Uitgeverij Zwijsen

Land van Lezen bij Estafette

Op de website van Land van Lezen vind je met het zoekfilter gemakkelijk leuke boeken voor vrij lezen bij een methode, bijvoorbeeld bij Estafette. Je zoekt, vindt en koopt slim en snel boeken. Naast de leesboeken vind je ook allerlei extra materialen voor vrij lezen, zoals lesbrieven, handige tips en nuttige invullijstjes. 

Contact opnemen

Wil je meer weten over Estafette? Robert of een andere adviseur uit jouw regio helpt je graag verder.

Contact

Of bekijk de veelgestelde vragen.

Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van Estafette.

Aanmelden