Wizwijs

Wizwijs software Oefenen & automatiseren

Het online programma ‘Wizwijs software Oefenen en automatiseren’ is er voor alle leerlingen in groep 3 tot en met 8. De software bevat de module ‘Oefenen’ en de module ‘Automatiseren’.

Oefenen

Het oefenprogramma biedt interactieve oefeningen voor elke dag. De oefeningen sluiten een op een aan bij de leerstof van een blok. Per blok zijn er 12 reeksen van 10 opdrachten. Ter ondersteuning krijgen de leerlingen feedback en hulp. Het programma kan ook per leerlijn worden ingezet. De leerlingen kunnen de oefeningen ook online toetsen met de Wizwijs software Toetsen.

Automatiseren

Speciaal voor de automatiseringsfase is het onderdeel automatiseren ontwikkeld. Hiermee oefenen je leerlingen de stof die in de automatiseringsfase wordt aangeboden. Er is oefenstof bij elk blok. Het programma biedt je de mogelijkheid om je leerlingen met een specifiek onderdeel te laten oefenen. De leerlingen kunnen het automatiseren ook online toetsen met de Wizwijs software Toetsen.

Gratis beheerderssoftware

Het beheer van de online software loopt via de Zwijsen Leerkrachtmodule. Met de gratis Leerkrachtmodule beheer je alle online Zwijsen-programma’s waar je op school mee werkt. Je voert de leerkracht- en leerlinggegevens slechts één keer in en je hebt de resultaten van je leerlingen altijd overzichtelijk op een rij.

Zelf proberen? Neem een proefabonnement

Heb je het filmpje hierboven al bekeken? Dan heb je gezien wat je allemaal met het programma kunt doen. Probeer de software zelf uit, geheel vrijblijvend, 3 maanden lang – en ontdek hoe leuk en leerzaam de Wizwijs-software kan zijn. Meld je hier eenvoudig aan of vraag ernaar bij je schoolleverancier.

Niet op tablets

De Wizwijs-software is niet geschikt voor gebruik op tablets.

Geïnteresseerd in Wizwijs?

Geïnteresseerd in Wizwijs?

Contact opnemen

Meer weten over onze rekenmethodes? Robert of een andere methodeadviseur uit jouw regio vertelt je er graag meer over!

Contact

Op de hoogte blijven van alles rondom rekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden