De Trek

Crossmediale methode geschiedenis voor groep 4 t/m 8. De Trek is beperkt leverbaar en zal uit het fonds van Zwijsen verdwijnen.

De Trek stopt in 2019

Vanaf 1 januari 2019 verdwijnt De Trek uit het fonds van Uitgeverij Zwijsen. De werkboekjes zijn dan niet meer te bestellen. Ook de Leerkrachtassistent wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund. Er worden geen updates meer uitgevoerd of nieuwe bestanden online gezet. We hopen dat je met veel plezier met De Trek hebt gewerkt en bedanken je voor het gebruik van de methode. Met Tijdzaken hebben we een heel goed alternatief voor je. Deze moderne methode brengt geschiedenis echt tot leven in de klas!

Nieuwe geschiedenismethode: Tijdzaken

Oriënteer jij je op een nieuwe methode voor geschiedenis? Maak dan kennis met Tijdzaken! Filmpjes en animaties brengen de lesstof helder over en met interactieve oefeningen en spelvormen betrek je je leerlingen actief bij de les. Alles staat klaar, met weinig voorbereiding maak je van elke geschiedenisles een belevenis!

Informatie voor gebruikers in de Leerkrachtmodule

Werk jij met De Trek? De extra informatie voor gebruikers vind je voortaan in de gratis Leerkrachtmodule van Zwijsen. Deze module is er voor álle leerkrachten met een Basispoortaccount.

Lees meer